Was actrice Kim Ji Won dit gemeen? Kim Ji Won in het onlangs afgelopen SBS Wednesday Thursday-drama 'The Heirs' transformeerde in You Ra Hel, een boosaardig meisje dat van top tot teen designerkleding droeg.

In het gezicht van Kim Ji Won in het onlangs afgelopen SBS Wednesday Thursday-drama 'The Heirs' kon het publiek haar naïeve en aardige gezichten uit het drama 'What's Up' of sitcom 'High Kick Season 2' niet zien. In plaats daarvan was er Jij Rahel die haar mond dicht deed en met haar koude ogen naar de mensen staarde.

Kim Ji Won zei dat ze het personage Blair uit de Amerikaanse tv-show 'Gossip Girl' bestudeerde om You Rahel beter uit te drukken. Haar pony, die enige tijd geleden midden in de controverse stond, was echter het idee van honderd procent dramascriptschrijver Kim Eun Sook.'Rahels pony was het idee van scriptschrijver Kim Eun Sook. Ze dacht dat een zware pony in plaats van een doorzichtige pony beter bij You Rahels persoonlijkheid zou passen.'

Toen haar werd gevraagd of er iemand was die ze leuk vond uit het drama 'The Heirs'-crew, zei ze: 'Iedereen heeft het als zaken beëindigd' en lachte, alsof het ook voor haar ongelooflijk was.

'Er zijn geen koppels die in werkelijkheid zijn begonnen uit te gaan, voor zover ik weet begrijp ik het niet, en de medewerkers ook niet', zei Kim Ji Won.