Kim Min Gyu is een van de heetste sterren in de industrie van vandaag. Van zijn schattige glimlach, mooie gezicht en hete lichaam is het geen verrassing dat hij meteen ieders hart steelt!

Als je nieuwsgierig bent naar hoe de acteur zijn hete lichaam en strakke buikspieren heeft bereikt, leer dan meer over Kim Min Gyu!

Kim Min Gyu droomde er ooit van om nationaal zwemteamlid te worden

Voordat hij acteur werd, werd Kim Min Gyu erkend vanwege zijn soulvolle en honingachtige stem toen hij in 2017 meedeed aan een muzikale spelshow.Kim Min Gyu(Foto: Kim Min Gyu Instagram)

Maar zanger of acteur zijn was niet zijn droom. Kim Min Gyu wilde zwemmer worden. Hij wilde een atleet worden en lid worden van het nationale team van zwemmers.

De zanger-acteur deed meer dan 10 jaar aan freestyle zwemmen. Dit verklaart hoe hij in vorm bleef met strakke buikspieren, biceps en brede schouders.

Hij gaf zijn droom echter op toen hij een aanbod kreeg om acteur te worden. Aanvankelijk werd hij gecast om een ​​idool te worden, allemaal dankzij zijn prachtige stem.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Kim Min Gyu Nettowaarde 2022: hier is hoeveel 'een zakelijk voorstel'-acteur verdiende in een decennium

Kim Min Gyu, aan de andere kant, bekende dat hij een 'slechte danser' is en dat hij meer vertrouwen heeft in zijn stem en acteerprestaties.

Dat gezegd hebbende, maakte Kim Min Gyu zijn televisiedebuut en domineerde hij de Hallyu-wereld met zijn indrukwekkende en veelbelovende acteerwerk in verschillende drama's zoals 'Because This Is My First Life', 'Backstreet Rookie' en 'Queen: Love and War'. noem er een paar.

'A Business Proposal'-acteur Kim Min Gyu Workout-routine onthuld

Met zijn zwijmelwaardige lichaam is het duidelijk dat de acteur geobsedeerd is door sporten!

(Foto: SBS-ambtenaar)
Kim Min Gyu

'A Business Proposal'-acteur Kim Min Gyu brengt zijn vrije tijd door in de sportschool als hij vrij is.

Wanneer hij naar de sportschool gaat, zorgt hij ervoor dat hij zich concentreert op de lichaamsdelen die hij wil verbeteren, zoals zijn biceps, triceps, borst en buikspieren.

Hij houdt van gewichtheffen om zijn kernspieren te versterken, lichaamsvetten te verbranden en zijn gewrichten en botten te versterken.

Het helpt hem ook om de gezondheid van zijn hart te verbeteren, wat cruciaal is, vooral met de aard van zijn werk: opnemen, filmen, zelfs in de kleine uurtjes van de dag.

Kim Min Gyu(Foto: officiële Instagram van SBS)

LEES OOK: Kim Min Gyu Relatiestatus 2022: DIT is hoe 'een zakelijk voorstel' zich gedraagt ​​als een vriend + zijn ideale type onthult

Als hij thuis is, doet hij ook graag squats voor zijn onderste ledematen. Kim Min Gyu jogt ook om spieren op te bouwen en mentale stress te verminderen. Bovendien is het goed voor het cardiovasculaire systeem!

Kim Min Gyu is erg trots om het resultaat van zijn harde werk te laten zien. Als je zijn populaire sportschoolscène in 'A Business Proposal' hebt gezien, is het onmogelijk dat je nooit in zwijm bent gevallen!

(Foto: SBS)
Kim Min Gyu

Kijk elke maandag en dinsdag om 22:00 uur naar Kim Min Gyu in 'A Business Proposal' op SBS TV. KST.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.