'Our Beloved Summer'-acteur Kim Sung Cheol steelt hier en daar harten voor zijn schattig herkenbare karakter in het nieuwe SBS TV-drama. De acteur zit nu zeven jaar in de industrie en heeft een solide fanbase opgebouwd die hem uiteindelijk steunt.

Maak in dit artikel kennis met Kim Sung Cheol!

Het begin van de carrière van Kim Sung Cheol, musicals, 'Prison Playbook' en 'Our Beloved Summer'

De 30-jarige acteur begon zijn carrière als musicalacteur en maakte in 2014 zijn toneeldebuut in de musical 'Puberty'.Na zijn debuut verscheen hij in vele populaire musicals zoals 'My Bucket List' en 'Romeo and Juliet', waarmee hij zijn naam in de wereld van toneelspelen verstevigde.

Kim Sung Cheol besloot toen zijn acteerspectrum te verbreden en waagde zich op televisie.

Kim Sung Cheol(Foto: Kim Sung Cheol Instagram)

In het jaar 2017 maakte hij zijn debuut in het televisiedrama 'Prison Playbook' met Park Hae Soo, Kim Kyung Nam en Krystal Jung. Hij maakte een sterke indruk als 'Jailbird', een man die de gevangenis in en uit gaat, in het drama.

Hij verscheen ook in films 'Anarchist from Colony', 'Too Hot to Die', 'The Battle of Jangsari' en 'Kim Ji Young: Born 1982'.

In hetzelfde jaar herenigde hij zich met Krystal Jung in het originele OCN-drama 'Player'.

Kim Sung Cheol in(Foto: Kim Sung Cheol Instagram)

In 2019 speelde hij in het JTBC-drama 'The Wind Blows' en tvN-drama 'Arthdal ​​Chronicles'.

Kim Sung Cheol verdiende een nominatie voor een nieuwe acteursprijs in de 28e SBS Drama Awards voor zijn deelname aan 'Do You Like Brahms?.'

Hij verscheen ook in Netflix-drama's 'Sweet Home', 'Vincenzo' en 'Racket Boys'.

'Vincenzo' Scene-Stealer Kim Sung Cheol(Foto: tvN's officiële Instagram)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Kim Da Mi Net Worth 2021: dit is hoeveel 'Onze geliefde zomer'-actrice tot nu toe verdient

Momenteel speelt hij in het SBS coming-of-age-drama 'Our Beloved Summer' met Kim Da Mi en Choi Woo Sik.

Kim Sung Cheol Nettowaarde in 2021

In zijn zevenjarige carrière heeft Kim Sung Cheol zijn naam al gevestigd als een van de veelbelovende sterren in de industrie in zijn generatie.

(Foto: SBS) Kim Sung Cheol / Our Beloved Summer still

Het vermogen van de acteur wordt dit jaar geschat op ongeveer $ 1 - $ 5 miljoen, wat recht doet aan zijn talenten als acteur, zowel op het podium als op de kleine en grote schermen.

Dit vind je misschien ook leuk: Choi Woo Sik Net Worth 2021: hoe rijk is 'Our Beloved Summer'-acteur na zijn grote deelname aan 'Parasite'?

Terwijl de acteur zijn acteercarrière diversifieert, willen de fans van Kim Sung Cheol hem nog een keer op het muzikale podium zien. Vanwege deze mogelijkheden zal zijn vermogen naar verwachting verdubbelen naarmate de jaren verstrijken.

'Onze geliefde zomer' en 'De uil'

Naar verluidt keert de acteur terug naar het witte doek met een historische film getiteld 'The Owl', maar details zoals filmdata, première en cast-line-up moeten nog worden aangekondigd.

Kim Sung Cheol versiert momenteel de televisie met Kim Da Mi en Choi Woo Sik met de nieuwe SBS TV-rom-com 'Our Beloved Summer'.

(Foto: SBS)
Choi Woo Sik, Kim Da Mi, Kim Sung Cheol

LEES VERDER: 3 herkenbare relatieproblemen in 'Our Beloved Summer' van Kim Da Mi en Choi Woo Sik

Het drama wordt elke maandag en dinsdag om 21.00 uur uitgezonden. KST op SBS. Het is ook beschikbaar voor wereldwijde streaming op Netflix.

Volg Kiltandkeeley voor meer updates over Koreaans drama en beroemdheden!


Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Elia Mully.