Kim Woo Bin deelt zijn gedachten over zijn langverwachte comeback en mogelijke projecten waar hij in de toekomst aan wil werken.

Na zijn onderbreking van twee jaar is de Zuid-Koreaanse ster officieel terug met zijn nieuwe Kdrama 'Our Blues' en de aankomende film 'Alien + People'.

Terwijl de 32-jarige ster Esquire Korea sierde, toonde de 'Uncontrollably Fond'-ster zijn interesse om in historische K-drama's te verschijnen.Kim Woo Bin voor Esquire Korea(Foto: Esquire Korea Instagram) Kim Woo Bin Interview met Kim Woo Bin Esquire Korea(Foto: Esquire Korea Instagram) Kim Woo Bin (Foto: Esquire Korea Instagram) Kim Woo Bin (Foto: Esquire Korea Instagram) Kim Woo Bin

Kim Woo Bin Revelation: 'The Heirs' Star onthult voordelen van hoofdrol in historische drama's

Met de enorme populariteit van K-contents, valt niet te ontkennen dat Zuid-Korea bekend staat om zijn uitmuntendheid als het gaat om visuals.

Interessant is dat Hallyu's historische K-drama's, afgezien van post-apocalyptische en zombieseries en films, suprematie illustreren, of het nu rom-com of thriller is.

Om er maar een paar te noemen, kreeg 'Kingdom' van Bae Doona en Ju Ji Hoon wereldwijde aandacht, naast andere iconische historische K-content zoals 'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo', 'Hwarang', 'Sungkyunkwan Scandal', de bekroonde ' Dhr. Koningin' en meer.

Interessant is dat sommige Zuid-Koreaanse sterren er om een ​​interessante reden de voorkeur aan geven zich bij de cast-periodedrama's aan te sluiten.

Tijdens het interview van Kim Woo Bin met Esquire Korea , werd hem gevraagd, 'als je in een historisch drama zou spelen, wat voor personage zou je dan willen spelen?'

Om de vraag te beantwoorden, zei hij dat hij in een historische serie wilde verschijnen.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: Kim Woo Bin bewijst dat hij # 1 fanboy is van DIT EXO-lid, en het is volkomen begrijpelijk

(Foto: Esquire Korea YouTube)
Interview met Kim Woo Bin Esquire Korea

Kim Woo Bin legde uit waarom hij voor het genoemde genre koos en baseerde zijn commentaar op de ervaring van andere acteurs. Van wat hij hoorde, werden de meeste historische series gefilmd tijdens koudere seizoenen; vandaar dat het spelen van het personage met een 'hoogwaardige rol' zijn voordelen heeft.

Het betekent dat de acteur laagjes en laagjes kleding mag dragen, waardoor ze tijdens de productie warm blijven.

Ter afsluiting van de vraag zeiden 'The Heirs'-sterren dat hij 'iemand zou willen spelen met een hoge sociale status.'

Met zijn uiterlijk en lichaamsbouw zou hij zeker de rol van kroonprins kunnen spelen.

Kim Woo Bin's details Welk personage dicht bij zijn persoonlijkheid ligt?

Naarmate het interview met de publicatie vordert, sprak de 32-jarige ster over de rol die in het echte leven het meest op hem lijkt. Hij onthulde dat het zijn aankomende serie 'Our Blues' zou zijn, waarin hij Park Jung Hoon speelt.

LEES VERDER: Kim Woo Bin enthousiast over zijn comeback-drama + betuigt zijn dankbaarheid aan scenarioschrijver 'Our Blues'

In het nieuwe drama van Kim Woo Bin speelt hij de kapitein die verliefd wordt op de beginnende vrouwelijke scheepsbestuurder Lee Young Ok, gespeeld door Han Ji Min.

Hij zei dat het karakter van Park Jung Hoon bijna even oud is als hij.

De komende tvN-serie is een van zijn line-upprojecten in 2022.De cast van 'Our Blues' wordt aangevuld met Shin Min Ah, de vriendin van Kim Woo Bin, de bekroonde acteur Lee Byung Hun, Cha Seung Won, Lee Jung Eun, Uhm Jung Hwa en meer.

Wat zijn comeback op het grote scherm betreft, zal de 32-jarige ster ook de headliner zijn van de actie-sci-fi-serie 'Alien + People' met Ryu Jun Yeol en Kim Tae Ri.

VOOR HET GEVAL U MIST: BEVESTIGD! Kim Woo Bin kopt een aankomende Netflix-serie met Esom en Kang Yoo Seok

KDramastars is eigenaar van dit artikel
Geschreven door Geca Wills