Goed nieuws voor gamefans, want nieuwe updates voor Square Enix' actie-RPG-crossover, 'Kingdom Hearts 3', zijn onthuld met betrekking tot de releasedatum en gamedetails.

Volgens Cyberland , de releasedatum van 'Kingdom Hearts' zou in februari 2016 zijn voor de PS4- en Xbox One-consoles, aangezien meer gamedetails zullen worden onthuld op de Electronic Entertainment Expo 2015 op 16-18 juni in het Los Angeles Convention Center, Los Angeles , CA.

'Het kan nu worden bevestigd dat Kingdom Hearts 3 in februari van volgend jaar beschikbaar zal zijn. Jullie kunnen gameplay-trailers en filmtrailers verwachten op de E3', zei Cyberland.Om verdere ondersteuning aan de claim toe te voegen, Gaming bout heeft gemeld dat Square Enix dit jaar verschillende details zal aankondigen voor hun aanstaande JPRPG.

De Japanse publicatie Nikkei hield een interview met Yosuke Matsuda, CEO van Square Enix, over de aankondiging.

Op dit moment hebben we grote titels zoals Dragon Quest Heroes en Final Fantasy Type-0 HD. Ik denk dat we in 2015 een groot aantal high-end games zullen aanbieden, zowel op de binnenlandse markt als in het buitenland. Nu we Final Fantasy XV al hebben aangekondigd, onthullen we ook informatie over [een andere] JRPG. Ik geloof dat we dit jaar een kleine verrassing in petto hebben, vertelde Matsuda aan Nikkei.

Matsuda voegt er verder aan toe dat ze een aantal mogelijke titels zullen presenteren op E3 ​​2015.

Ik kan voorlopig niet veel zeggen, maar het is een JRPG voor consoles, zei Matsuda. Ook hebben onze westernstudio's de nieuwste Tomb Raider-titel met Rise of the Tomb Raider, Just Cause 3 en vele andere titels waarvan ik denk dat we er hoge verwachtingen van mogen hebben. Voor nu bereiden we allerlei dingen voor op de E3.

Siliconera meldt ook dat Square Enix zal verschijnen op Tokyo Game Show 2015.Velen hebben gespeculeerd dat Square Enix tijdens deze evenementen nieuwe details voor 'Kingdom Hearts 3' zou kunnen laten zien en tot dusver hield het bedrijf zich stil over het onderwerp.

Er gaan ook geruchten over het internet dat er nieuwe werelden voor 'Kingdom Hearts 3' online zijn gelekt.

Volgens de KH1 , wordt gespeculeerd dat verschillende nieuwe werelden uit verschillende Disney-films deel uitmaken van 'Kingdom Hearts 3', zoals 'Aladdin', 'Alice in Wonderland', 'Peter Pan', 'Snow White', 'Wreck It Ralph', 'Frozen' , 'Lilo en Stitch', 'Star Wars', 'Tron' en 'Tangled'. KH1 beweerde naar verluidt dat ze de lijst van Go For Launch Productions hadden gekregen.

'Go For Launch Productions heeft in samenwerking met CgMations in Ierland talloze personages en sets ontworpen voor Disney's nieuwe Kingdom Hearts-spel. Het concept was eenvoudig; breng de geliefde Kingdom Hearts-personages naar de iconische werelden van Disney. De personages van Wreck It Ralph, Frozen, Lilo and Stitch, Star Wars, Tron, Tangled en meer moesten allemaal strijden met de Kingdom Hearts-helden tegen epische vijanden! Bij dit project hebben we de klassieke Disney-werelden opnieuw ontworpen als arena's voor het spelen van games en werkten we samen met de game-ontwerpers om leuke en uitdagende gameplay-scenario's te creëren', schreef KH1.

'Kingdom Hearts 3'-coproducent Tai Yasue noemde eerder de mogelijkheid om zowel Star Wars- als Marvel-personages en -werelden in 'Kingdom Hearts 3' te hebben. Misschien kan dit betekenen dat Square Enix die belofte voor de fans waarmaakt.

Nou ja. Ze worden allemaal overwogen, zei Yasue. Niets is verboden, we overwegen alle werelden. Er zijn zoveel mooie concepten. Daar zijn we blij mee, maar tegelijkertijd is het heel moeilijk kiezen.'