'Coffee Prince'-actrice Yoon Eun Hye vertelde over de uitdagingen waarmee ze te maken kreeg vanwege negatieve en kwaadaardige opmerkingen tegen haar terwijl ze in het verleden promoveerde als lid van Baby V.O.X.

(Foto: Youtube (KBS))

Yoon Eun Hye opende dit onderwerp tijdens de aflevering van 15 januari van haar show 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant' toen haar mede-Baby V.O.X-lid Kan Mi Yeon de show als gast bijwoonde. Yoon Eun Hye deelde dat Kan Mi Yeon heel aardig voor haar was. Er was een moment dat ze zich erg eenzaam voelde en geen vrienden had om iets mee te delen, en Kan Mi Yeon was de persoon op wie ze kon rekenen. Yoon Eun Hye was op dezelfde leeftijd en herinnerde zich dat ze in staat was om Kan Mi Yeon comfortabel in vertrouwen te nemen zonder zich al te geïntimideerd te voelen.

(Foto: Youtube (KBS))

Als reactie hierop onthulde Kan Mi Yeon dat ze gedurende die tijd alleen kon leven als ze op iemand leunde, waarvan ze bekende dat ze ook op Yoon Eun Hye vertrouwde. Ze vertrouwden op elkaar omdat ze toen te jong waren.Yoon Eun Hye vertelde verder hoe Kan Mi Yeon haar hielp in hun jongere jaren. De actrice vertelde dat Kan Mi Yeon haar soms meenam naar het toilet als ze zin had om in tranen uit te barsten en ze heeft haar geleerd hoe ze sterk moet zijn.

Voor het geval je het niet weet, Baby V.O.X was een van de beroemdste meidengroepen in Korea. Hun groep begon echter de neergang te doorstaan ​​​​toen ze in die tijd betrokken raakten bij een datingschandaal met een populaire jongensband. Hierdoor kreeg de meidengroep veel kwaadaardige en hatelijke opmerkingen.

Bekijk hieronder de aflevering van 'Stars Top Recept bij Fun-Staurant'!

De Zuid-Koreaanse actrice, zangeres, entertainer en model Yoon Eun Hye werd geboren op 3 oktober 1984. Ze begon haar carrière in de entertainmentindustrie als lid van Baby V.O.X van 1999 tot 2005. Na mei 2005 ging Baby V.O.X echter op pauze , en Yoon Eun Hye besloten in april 2005 uit de groep te stappen. Het jaar daarop (2006) ging Baby V.O.X officieel uit elkaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door actrice Yoon eun hye (@y1003_grace)

Sinds ze de meidengroep verliet, ging Yoon Eun Hye het pad van acteren in en maakte haar acteerdebuut in de romantische komedie 'Princess Hours'. Ze speelde als het gewone meisje dat plotseling de kroonprinses wordt vanwege een gearrangeerd huwelijk met de kroonprins.

(Foto: Yoon Eun Hye officieel instagram (y1003_grace))

In het begin waren er enkele problemen waarbij veel mensen twijfelden aan haar acteervermogen, en fans van de Goong manhwa stuurde zelfs petities tegen de actrice die de hoofdrol vertolkte. Ze vroegen dat ze zou worden vervangen door een andere actrice. Desalniettemin werd 'Princess Hours' een enorme hit, niet alleen in Zuid-Korea, maar ook in het buitenland. En dit lanceerde Yoon Eun Hye naar het sterrendom.

Enkele van haar drama's zijn 'The Vineyard Man' (2006), 'Coffee Prince' (2007), 'My Fair Lady' (2009), 'Lie to Me' (2011) en 'Missing You' (2012).

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-drama, K-films, nieuws over beroemdheden en updates.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker