Park Byung Eun zal te zien zijn in tvN's nieuwe K-drama 'Eve's Scandal', naast Seo Ye Ji, die naar verluidt een comeback maakt op het kleine scherm na de megahit-serie 'It's Okay to Not Be Okay'.

Volgens een lokaal mediakanaal zou de 'Kingdom'-acteur kunnen overwegen om in het komende drama te spelen nadat hij het hof heeft gemaakt als de hoofdrolspeler.

'Park Byung Eun heeft een aanbod gekregen om te verschijnen in tvN's nieuwe drama 'Eve's Scandal' en overweegt het', deelde het bureau van Park Byung Eun, C-JeS Entertainment, mee aan Star News.Koninkrijk: Ashin van het Noorden(Foto: netflix Korea officiële Instagram)

Ondertussen voegt zich bij de 44-jarige veelzijdige acteur de 'Lawless Lawyer'-ster die zich naar verluidt voorbereidt op haar comeback in het drama.

Sports Chosun citeerde dat een tvN-functionaris onthulde dat Seo Ye Ji werd voorgesteld om een ​​van de hoofdpersonages te spelen in het nieuwe K-drama 'Eve's Scandal', maar er is op dit moment nog niets beslist.

Hetzelfde geldt voor Seo Ye Ji's bureau, Gold Medalist, nadat ze heeft bevestigd dat ze het aanbod heeft ontvangen en het momenteel beoordeelt.

Park Byung Eun en Seo Ye Ji Nieuw drama 'Eve's Scandal' en wat we tot nu toe weten

Gebaseerd op verschillende rapporten, toont de komende serie een verhaal van een echtscheidingszaak van meerdere miljarden dollars waarbij een conglomeraatfamilie betrokken is die de Republiek Korea ten val zal brengen.

Als de 31-jarige schoonheid het ermee eens is, neemt ze het personage van Lee Ra El op zich, het hoofdthema van de controversiële rechtszaak.

Na de cast-update zijn de releasedatum en filmsessie van 'Eve's Scandal' nog niet bevestigd.

Een terugblik op de Seo Ye Ji-controverse

Seo Ye Ji(Foto: Nieuws 1)

Zoals hierboven vermeld, is dit de terugkeer van de 'Hwarang'-actrice naar K-drama na haar doorbraak als de beroemde kinderauteur Ko Moon Young in 'It's Okay to Not Be Okay'.

Afgezien daarvan was ze ook verwikkeld in talloze schandalen rond Kim Jung Hyun en pesten.

Ter herinnering, de 31-jarige rijzende ster werd ervan beschuldigd haar toenmalige vriend te hebben gemanipuleerd, waardoor hij uit zijn drama 'Time' met Seohyun moest stappen, omdat hij zei dat hij aan gezondheidsproblemen leed.

Bovendien omvat Seo Ye Ji's schandaal ook de beschuldiging van het pesten van haar klasgenoten en zelfs haar personeel.

Helaas zorgde de negatieve publiciteit ervoor dat ze haar optreden tijdens de persconferentie van de thriller-mysteriefilm 'Recalled' afzegde.

Teruggeroepen, Kim Kang Woo en Seo Ye Ji(Foto: CJ CGV / Instagram van iFilm Corp)

Niet alleen dat, de controverse zorgde ervoor dat Seo Ye Ji zich terugtrok uit haar aanstaande K-drama 'Island'.

In mei onthulde haar bureau dat het een wederzijdse beslissing was tussen de productie en de actrice.

In de aanstaande OCN-serie spelen Kim Nam Gil en ASTRO's Cha Eun Woo, die momenteel in gesprek is voor zijn rol.

Nu Seo Ye Ji stopt met 'Island', heeft de productie naar verluidt Lee Da Hee gecast als haar vervanger voor de vrouwelijke hoofdrol.

LEES VERDER: Baeksang Arts Awards 2021: Netizens feliciteren Kim Seon Ho en Seo Ye Ji voor het behalen van nummer 1 op TikTok Popularity Award

Park Byung Eun Huidige en komende projecten

Wat de veelzijdige acteur betreft, speelt Park Byung Eun momenteel de hoofdrol in het melodrama 'Lost' met Ryu Joon Yeol en Jeon Do Yeon.

Afgezien hiervan is hij ook te zien in een hele reeks films, waaronder 'Mathematician in Wonderland', 'Decibel' en 'Citizen Deok Hee.

VOOR HET GEVAL U MIST: 'Kingdom: Ashin of the North' publiceert personageposters die de spanning tussen Jun Ji Hyun, Park Byung Eun en meer illustreren

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills