Lee Junho van 14:00 uur staat op het hoogtepunt van de roem sinds hij in het laatste kwartaal van 2021 speelde in 'The Red Sleeve Cuff'. Deze Koreaanse verslaggever onthulde vervolgens het geheim van de populariteit van de idool-acteur.

Lees verder om te weten wat de verslaggever zei.

Wat is het geheim van de populariteit van Lee Junho?

Van een idool tot een van de meest gewilde acteurs, Lee Junho's weg naar roem wordt verdiend door hard te werken.De snelle Koreaanse entertainmentindustrie erkent voortdurend een verscheidenheid aan talenten. Andere sterren die grote successen boekten in hun carrière waren betrokken bij speculaties, maar voor Lee Junho ligt dat anders.

In een nieuwe YouTube-vlog onthulden de Koreaanse verslaggevers Lee Jin Ho en Lee Hyun Ah de ware persoonlijkheid van de 'Wok of Love'-ster. Ze deelden verhalen over de vriendelijkheid van de idool-acteur jegens iedereen, of het nu zijn co-sterren of productiepersoneel is.

LEES JUNI(Foto: Lee Junho Instagram)

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: Lee Junho van 14.00 uur bevestigt ontvangst van scripts voor zijn potentiële projecten

In de video belde hij Lee Hyun Ah, een verslaggever bij een bekend mediabedrijf, en vroeg naar haar ervaringen met het lid van 14.00 uur. Jin Ho onthulde toen dat de idool-acteur ooit zijn 80 handgeschreven brieven naar verslaggevers had gestuurd.

14.00 uur Lee Junho(Foto: Lee Junho Instagram)

Als reactie daarop legde Lee Hyun Ah uit dat sinds Lee Junho veel erkenning heeft gekregen met zijn recente projectoptredens, er veel positieve artikelen over de mannelijke ster zijn verschenen.

Ze voegde eraan toe dat een aantal verslaggevers contact met hem hebben opgenomen met het verzoek hem te interviewen.

Lee Hyun Ah onthult Lee Junho's echte persoonlijkheid

Lee Hyun Ah vertelde dat de acteur van 'The Red Sleeve Cuff' die 80 brieven heeft gestuurd om zijn dankbaarheid te uiten aan de verslaggevers en de artikelen die over hem zijn geschreven, en om de torenhoge kijkcijfers van zijn drama te bespreken.

(Foto: Nieuws1) Lee Junho

Lee Hyun Ah deelde een meer gedetailleerd verhaal over de bekroonde acteur. Volgens haar heeft ze Junho eerder virtueel geïnterviewd en tot haar verbazing herkende het lid van 14:00 uur haar nog steeds.

'Op zijn fotokaart schreef Junho de naam van elke verslaggever samen met zijn handtekening. Verrassend genoeg herinnerde hij zich ook specifieke kenmerken van elke verslaggever en vermeldde deze in zijn handgeschreven brief met de hulp van zijn team.'

Lee Jun(Foto: Lee Junho Instagram)

Ze was geraakt door zijn gebaar en onthulde dat Lee Junho altijd zijn identiteit als lid van zijn groep om 14.00 uur vermeldt.

Lee Jin Ho zei dat, in tegenstelling tot andere acteurs die een idool zijn geworden en die succes ervaren in de acteerarena, ze hun identiteit als idool verbergen, maar met Junho is dat anders. Hij stelt zich nog steeds elke keer voor als lid van 14.00 uur.

Lee Junho / De rode mouwmanchet(Foto: 14:00 uur Instagram)

Lee Hyun Ah was het met Jin Ho eens en zei dat Lee Junho zijn identiteit als lid van de groep niet wil verliezen. Bovendien is het dankzij het populaire nummer van zijn groep dat de 'Good Manager'-acteur de titel 'My House Junho' heeft verdiend.

De kern van hun gesprek is dat Lee Junho de erkenning krijgt die hij verdient vanwege zijn harde werk en bescheiden persoonlijkheid. Ook al staat hij aan de top, hij blijft aan de grond.

Bekijk hier de video!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Kang Daniel noemt Lee Junho als idool-acteur naar wie hij opkijkt

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.