in de 4eaflevering van tvN 'Let's Eat' uitgezonden op 19 decembere. Yoon Jin Yi (gespeeld door Yoon So Hee) zei dat de hond van Lee Soo Kyung, Barassi, blaft wanneer hij naar haar huis komt en huilt, Gu Dae Young vertellend dat er een geest in hun huis moet wonen.

Gu Dae Young nam Barassi mee naar het huis van Yoon Jin Yi en wilde bewijzen dat er geen geest in huis was. Hierop vond hij een sprinkhaan in de hoek van de kamer die zei: 'Hij blafte vanwege deze sprinkhaan.'

Hierbij vroeg Yoon Jin Yi ook waarom er een kopje van de tafel viel. Gu Dae Young zei: 'De tafel was koud en de beker was heet, dus vanwege het temperatuurverschil viel de beker op de grond' zoals hij uitlegde.Yoon Jin Yi zei echter dat de intercom vanzelf aan en uit ging en dat hij de aanwezigheid van de geest wantrouwde.


Lee Soo Kyung zei: 'De intercom gaat normaal gesproken aan en uit. Het is omdat het kantoortje oud is' en Yoon Jin Yi troostte.

Ondertussen draait het drama 'Let's Eat' om de hoofdpersoon 'Lee Soo Kyung' (gespeeld door Lee Soo Kyung) en haar collega's en buren in een eenpersoonsgezin. Het wordt elke donderdag om 23.00 uur uitgezonden.