Lee Do Hyun en ik ben zo jong De melancholische momenten werden vastgelegd in de two-shot stills die op 19 oktober werden uitgebracht.De twee gevestigde acteurs keren terug naar het kleine scherm met tvN's 15th Anniversary Special Drama' Melancholie .'

Lee Do Hyun en Im Soo Jung omringd door 'Melancholie' in nieuwe twee-shot stills

Omroep tvN plaagt fans met raadselachtige two-shot stills van acteurs Lee Do Hyun en Im Soo Jung samen.

In het nieuwe drama zal Lee Do Hyun de rol op zich nemen van wiskundig genie Baek Seung Yoo tegenover Im Soo Jung die het leven zal schenken aan wiskundeleraar Ji Yoon Soo.Ji Yoon Soo en Baek Seung Yoo, die totaal verschillende levens leidden, beginnen elkaar en hun werelden beetje bij beetje te leren kennen door de schoonheid van wiskunde.

(Foto: tvN) tvN Melancholia still

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Lee Do Hyun verandert met Im Soo Jung in een opgebrand wiskundig genie in 'Melancholia'

De nieuw uitgebrachte foto's roepen warmte en sympathie op tussen de twee personages, waardoor de verwachtingen worden gewekt.

Vooral de scène waarin Ji Yoon Soo en Baek Seung Yoo bij de speeltuin verblijven en een ijsje eten, doet de harten van potentiële kijkers sneller kloppen. De duidelijke verbazing in Ji Yoon Soo's ogen en Baek Seung Yoo's onverschilligheid prikkelen de nieuwsgierigheid naar wat voor soort betekenisvolle relatie de twee personages hebben.

Bovendien wekt de vriendelijke glimlach van Ji Yoon Soo die contrasteert met de onleesbare uitdrukking van Baek Seung Yoo, anticipatie.

(Foto: tvN) tvN Melancholia still

LEES VERDER: Im Soo Jung toont passie als leraar in nieuwe Kdrama 'Melancholia' Stills

Lee Do Hyun en Im Soo Jung beschikken onverwachts over een grote synergie met elkaar, wat zorgt voor een frissere en rustigere sfeer. De verwachtingen van de prestaties van de twee gevestigde sterren zijn hooggespannen.

'Melancholie' Samenvatting en preproductie

tvN's 15th Anniversary Special Drama 'Melancholia' toont het verhaal van twee mensen die worstelen met hun eigen dilemma's terwijl ze proberen de mythen en vooroordelen van wiskunde te overwinnen in een school vol schandalen en corruptie.

(Foto: tvN) Lee Do Hyun / Melancholia (Foto: tvN) Im Soo Jung / Melancholia

'Melancholia' wordt begeleid door filmmaker Kim Sang Hyeop en schrijver Kim Ji Woon, die samenwerkten om het nieuwe melodrama-meesterwerk te cureren.

Misschien vind je het ook leuk: 'Melancholia' Teaser: Leraar Im Soo Jung probeert Lee Do Hyun's vergeten passie nieuw leven in te blazen

Jeon Jin-Ki, Jin Kyung , Oh Hye won, Kim Ji Na en Baek Ji Won maken ook deel uit van het drama.

Lee Do Hyun en Im Soo Jung's 'Melancholia' gaat op 3 november om 22.30 uur in première. KST op tvN.

(Foto: tvN) tvN Melancholia-poster

Het drama zal ook online beschikbaar zijn voor wereldwijde streaming op iQIYI.

Gedachten over de frisse combinatie van Im Soo Jung en Lee Do Hyun? Deel ze met ons!

Mocht je het gemist hebben, kijk dan naar Lee Do Hyun and Im Soo Jung's' Melancholie 'teaser hier: