Lee Do Hyun, in zijn vier jaar in de televisie-industrie, heeft zijn naam al gecementeerd en verschillende prijzen op zijn naam staan.

Daarom wordt hij nu beschouwd als een van de meest gewilde acteurs naast Park Seo Joon, Song Kang, Ahn Hyo Seop, Kim Seon Ho en meer.

Lee Do Hyun's bescheiden begin als acteur

Lim Dong Hyun, professioneel bekend als Lee Do Hyun, maakte zijn televisiedebuut in de bioscoophit 'Prison Playbook', waarin hij de jonge versie van Jung Kyung Ho vertolkte.Lee Do Hyun - 2021 TMA(Foto: @ldh_leedohyun) Lee Do Hyun

Zijn geweldige prestatie-kick begon zijn carrière en kreeg toen zijn doorbraak in het romantische drama 'Still 17', wat hem een ​​nominatie opleverde voor de categorie Karakter van het Jaar bij de SBS Drama Awards, samen met Ahn Hyo Seop en Jo Hyun Sik.

Lee Do Hyun(Foto: Lee Do Hyun Instagram)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Lee Do Hyun datinggeschiedenis: 'Sweet Home'-ster koos ooit zijn carrière boven zijn vriendin

Lee Do Hyun speelde ook de rol van een Taekwondo-atleet in het drama 'Clean with Passion for Now' met Kim Yoo Jung en Ji Chang Wook.

In het jaar 2019 nam hij deel aan het grootste drama van het jaar, 'Hotel del Luna', dat lovende kritieken kreeg van over de hele wereld.

18 Nog steeds(Foto: Hancinema) Lee Do Hyun

In 2020 ontving hij zijn eerste grote acteerrol in de romantische komedie '18 Again', waar hij de prijs voor beste nieuwe acteur won in de 57e Baeksang Arts Awards en 7e APAN Star Awards.

Later dat jaar verscheen hij opnieuw in een ander hooggewaardeerd drama 'Sweet Home', dat werd uitgezonden op Netflix.

Jeugd van mei(Foto: KBS Drama officiële Instagram)

Dit vind je misschien leuk: '18 Again' Cast-update 2021: bekijk de komende drama's van Hwang In Yeop, Lee Do Hyun, Wi Ha Joon en meer

Lee Do Hyun speelde ook in de drama's 'Beyond Evil' en 'Youth of May' uit 2021.

Het nettovermogen van Lee Do Hyun in 2021

Het geschatte vermogen van de hardwerkende ster in het jaar 2021 is ongeveer $ 3 - $ 5 miljoen. Zijn vermogen zal naar verwachting nog veel meer toenemen naarmate hij in de nabije toekomst aan meer projecten deelneemt.

Lee Do Hyun(Foto: Lee Do Hyun Instagram)

Momenteel bereidt de Zuid-Koreaanse hartenbreker zich voor op zijn aanstaande melodrama 'Melancholia' met Im Soo Jung, dat op 10 november op tvN wordt uitgezonden.

Dit vind je misschien ook leuk: 'Melancholia'-regisseur deelt hoe het nieuwe drama verschilt van anderen, vertelt over Im Soo Jung en Lee Do Hyun + nieuwe releasedatum vanwege COVID-19 positief personeel

Hij speelt een voormalig wiskundegenie die zijn passie voor het onderwerp verloor door een onverwacht traumatisch incident.

(Foto: tvN) Lee Do Hyun (Foto: tvN) Lee Do Hyun

In het drama wordt van de acteur verwacht dat hij zijn veelzijdigheid en uitmuntende acteervermogen en onmiskenbare synergie met Im Soo Jung laat zien.

LEES VERDER: Im Soo Jung en Lee Do Hyun delen wat te verwachten in 'Melancholia' + onthult redenen om voor het nieuwe drama te kiezen

(Foto: tvN) Lee Do Hyun en Im Soo Jung voor Melancholia