(Foto: Twitter)

Na zijn schitterende acteerwerk in het vorige drama '18 Again' zal Lee Do Hyun komend jaar 2021 opnieuw zijn kunsten vertonen in een nieuw drama.Het aanstaande KBS 2TV's drama 'Youth of May' heeft eindelijk zijn hoofdrol bevestigd!

Het drama vertelt het verhaal van jonge mensen die hun eigen lot tegemoet rennen zonder zelfs maar te weten wat voor soort reis ze zullen tegenkomen. Het wordt een retro-romantiekdrama dat de passie laat zien die ten grondslag ligt aan de groep jonge volwassenen die tot mei 1980 leefden.

Jeugd van mei cast(Foto: Naver)

De cast zal bestaan ​​uit getalenteerde sterren, te beginnen met Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi en Geum Sae Rok.Lee Do Hyun zal het personage spelen van Hwang Hee Tae, een medische student die alle stereotypen die tegen hem worden vastgehouden wil doorbreken. Hij kan ondeugend zijn, maar zijn vastberadenheid en gedrevenheid om te zoeken naar wat waarheid is, maken hem opvallen.

De rol van Kim Myung Hee wordt gespeeld door Go Min Si, een derdejaars student verpleegkunde die werd uitgedaagd door haar levensstrijd voordat ze kwam waar ze is. Ze zal een sterke en onafhankelijke vrouw verbeelden die niet snel opgeeft, vooral niet in het leven. Van haar vertolking wordt verwacht dat ze de aandacht van de kijkers trekt, omdat ze veel emotioneel acteerwerk zal vertonen, wat inhoudt dat ze optimistisch is ondanks kwetsbaarheid.

Geum Sae Rok zal ook deelnemen als een van de hoofdrolspelers. Ze wordt Lee Soo Ryun, een rechtenstudent met een positieve persoonlijkheid. Ze is beste vrienden met Kim Myung Hee. Ze komt ook uit een rijke familie, maar ze voelde de druk toen ze opgroeide. Al op jonge leeftijd had ze het gevoel dat ze gedwongen werd om in de voetsporen van haar familie te treden bij het veiligstellen van gerechtigheid met maatschappelijke vraagstukken.

De acteur Lee Sang Yi zal zijn slimme en chique persoonlijkheid laten zien als Lee Soo Ryun, de oudere broer van Lee Soo Chan. Nadat hij terugkwam van een buitenlandse studie in Frankrijk, hielp hij zijn vader met het runnen van hun familiebedrijf in Korea.

Ondertussen heeft Lee Do Hyun verschillende projecten ontvangen waaruit blijkt dat hij voortdurend uitblinkt in zijn ambachten. Hij krijgt veel liefde voor zijn geweldige talent en zijn warme en boeiende visuals. Fans zijn nu al enthousiast om een ​​andere kant van hem te zien en hoe hij zijn nieuwe personage als Hwang Hee Tae tot leven zal brengen.Lee Do Hyun speelt ook in een nieuwe Netflix-serie, 'Sweet Home', die momenteel veel steun krijgt van het publiek over de hele wereld.

(Foto: Twitter)

Ondertussen is 'Youth of May' geschreven door Lee Gang, die ook 'Spy' schreef, en zal worden geregisseerd door Song Min Yeob, die eerder 'Doctor Prisoner' verzorgde. Nieuw retro-romantisch drama gaat in première in het voorjaar van 2021.

Ben je al enthousiast over het aankomende drama van Lee Do Hyun? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.