Het is geen geheim dat de 'Goblin'-ster een prachtige man is, die bol staat van charisma en zachtaardig. Veel fans van over de hele wereld zijn stapelverliefd op hem, maar het is ook geen geheim dat acteur Lee Dong Wook slechts één relatie had tijdens zijn verblijf in de filmindustrie sinds zijn debuut.

In elke rol die hij krijgt, zorgt hij ervoor dat hij een ongelooflijke chemie heeft met zijn hoofdrolspeelster. Dit is een van de enige redenen waarom fans en enthousiaste Koreaanse dramakijkers zwijmelen over Lee Dong Wook.

Lee Dong Wook en zijn relatie met actrice Kim Hyun Joo

Kim Hyun Joo, die vooral bekend is van haar rol als Han Jung Won in 'Twinkle Twinkle', werkte in 2009 samen met de 'Goblin'-acteur. Ze kregen allebei de hoofdrollen voor de dramaserie 'Partner'.De twee acteurs hadden een geweldige chemie met elkaar, ondanks dat actrice Kim Hyun Joo een paar jaar ouder was dan Lee Dong Wook.

Kim Hyun Joo(Foto: Kim Hyun Joo Instagram)

Hun uitstekende acteerprestaties veroorzaakten een datingschandaal dat zich als een lopend vuurtje verspreidde en de fans gek maakte.

Maar actrice Kim Hyun Joo had haar aandeel in datinggeruchten en schandalen, en dit is er slechts één van.

Lee Dong Wook en voormalig Girls' Generation Member Jessica Jung's Friendship

Jessica(Foto: nieuws1)

Jessica Jung, beter bekend als Jessica, en 'Hell Is Other People'-acteur waren onverwacht betrokken bij een datinggerucht dat verschillende soorten reacties en feedback van fans ontving.

In 2012 heeft de 'Mr. Dhr.' zanger en acteur Lee Dong Wook werden samen gezien op een feest dat nog meer brandstof toevoegde aan het al brandende datingschandaal.

Lee Dong Wook(Foto: JTBC officiële Instagram)

De agentschappen van de twee werden onder druk gezet om te bevestigen of het gerucht waar is of niet.

Volgens het bureau van Lee Dong Wook waren de acteur en de idoolzanger slechts twee goede vrienden die besloten af ​​te spreken op een feest.

Er kwamen verschillende reacties bij fans en kijkers nadat was bevestigd dat de twee alleen maar goede vrienden zijn en meer niet.

Lee Dong Wook en zijn 'Goblin'-partner op het scherm Yoo In Na Dating Rumors

tvN's romantische fantasiedrama 'Goblin' (ook bekend als Guardian: The Lonely and Great God) is een van Zuid-Korea's best beoordeelde drama's die wereldwijd werd gestreamd en waardering en aandacht kreeg van alle delen van de wereld.

Een tweede blik op de hartverwarmende K-dramaserie nadat de crashlanding op jou eindigde(Foto: Twitter, Instagram)
Kobold Yoo In Na(Foto: tvN)

Lee Dong Wook en Yoo In Na namen de rollen op zich van Grim Reaper en Kim Sun, de zus van Kim Shin (Goblin).

Suzy(Foto: Yoo In Na Instagram)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Cast-update 'Cheese In The Trap' 2021: het nieuwste drama van Kim Go Eun en meer

De Zuid-Koreaanse actrice en DJ was Lee Dong Wook's liefde voor het drama. Tijdens een interview zei de actrice dat ze nog nooit een acteur als Lee Dong Yook heeft ontmoet, wat de fans ertoe aanzet de twee nog meer te verzenden.

Maar de twee acteurs zijn nooit uitgegaan en zijn gewoon goede vrienden gebleven.

Lee Dong Wook en Miss A's Bae Suzy's relatie

Bae Suzy, beter bekend als Suzy, is lid van Miss A, een van de grootste meidengroepen in Zuid-Korea.

In 2012 werd het Zuid-Koreaanse idool, model en actrice Bae Suzy tijdens een interview gevraagd wie haar ideale man was, waarin de toen 26-jarige schoonheid antwoordde: 'Lee Dong Wook'.

Lee Dong Wook Trainingsroutine 2021(Foto: Suzy's Instagram) (Foto: Instagram van Lee Dong Wook)

De twee besloten om hun relatie in 2018 naar een ander niveau te tillen, wat bevestigt dat hun romantische relatie waar is.

Deze aankondiging kreeg verschillende reacties en feedback van het publiek. Sommigen waren niet ondersteunend vanwege het enorme leeftijdsverschil tussen de twee, en als gevolg daarvan besloten de geliefden om verder te gaan en hun eigen weg te gaan na vier maanden van het officieel maken van hun relatie.

Misschien vind je het ook leuk: 'Muis'-acteur Kwon Hwa Woon verandert in indiezanger in nieuw drama 'Check The Event'

Sommige fans zouden niet ontkennen dat ze hoopten dat Lee Dong Wook en Suzy door het gangpad zouden lopen en hun eeuwige liefde voor elkaar zouden bekennen.

De fans hoopten op een grootse bruiloft, die ze de 'bruiloft van de eeuw' noemen, maar dat is er helaas niet van gekomen.

Na talloze datingschandalen en relaties waarbij de 'Goblin'-acteur betrokken raakte, is hij nog steeds vrijgezel en ongehuwd.

(Foto: Instagram van Lee Dong Wook)

De man die gevuld is met charisma en bravoure is een bekwame vrijgezel, en het zal zeker maar een tijdje duren om een ​​geweldige vrouw te vinden die bij hem past.

Lee Dong Wook filmt momenteel zijn nieuwe romantische dramafilm 'Happy New Year' met actrice Han Ji Min, 'The Heirs'-acteur Kang Ha Neul en Girls' Generation's Yoona.

De film toont het verhaal van verschillende mensen die het hotel 'Emros' bezoeken met hun eigen verhalen om hun eigen relaties aan te gaan in hun eigen tempo en stijl.

'Happy New Year' wordt gelijktijdig in de bioscoop uitgebracht, maar de exacte releasedatum is nog niet bekend.

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Elia Mully.