Getalenteerde acteurs Lee Jae Wook en Park Gyu Young zijn in gesprek om de hoofdrol te spelen in een gloednieuw KBS-drama!

Op 25 januari circuleerden berichten dat de twee acteurs waren gekozen om te schitteren in het aankomende drama 'Dal Li en Gamja-tang'. En in reactie op het nieuws reageerde VAST Entertainment, het bureau van Lee Jae Wook, meteen dat dit een van de projecten is die de acteur werd aangeboden om te schitteren.

Het agentschap van Park Gyu Young, Saram Entertainment, heeft aan de andere kant een verklaring afgegeven dat de actrice inderdaad een castingaanbieding voor het drama heeft ontvangen en dat ze het momenteel beoordeelt.

'Dal Li en Gamja-tang' vertelt het onverwachte liefdesverhaal van twee personages Jin Mu Hak en Park Gyu Young dat zich afspeelt in een kunstmuseum.

Lee Jae Wook en Park Gyu Young zullen mogelijk samen schitteren in het komende drama 'Dal Li en Gamja-tang(Foto: Lee Jae Wook's officiële instagram (jxxvvxxk))

Lee Jae Wook werd aangeboden om te schitteren als het personage van Jin Mu Hak. Zijn familiebedrijf begon als een klein restaurant met gamja-tang (pittige stoofpot van varkensruggengraat) en groeide uit tot een wereldwijd voedingsbedrijf DonDon F&B. Hij is de directeur van hun bedrijf, maar hij zat altijd op de laatste plaats in zijn klas als hij op school zat. Hij werd altijd als onintelligent beschouwd.

Lee Jae Wook en Park Gyu Young zullen mogelijk samen schitteren in het komende drama 'Dal Li en Gamja-tang(Foto: het officiële instagram van Park Gyu Young (lavieenbluu))

Ondertussen is Park Gyu Young in gesprek om de rol van Kim Dal Li te spelen, een slimme, jonge dame. Ze is gastonderzoeker bij het Kröller-Müller Museum en wordt daarna directeur van Chungsong Art Museum. Haar karakter is een verfijnd meisje wiens spraak en acties altijd stijlvol zijn. Ze houdt overal rekening mee en bestudeert graag verschillende vakgebieden, zoals kunst, filosofie en religie. Bovendien spreekt ze zeven talen!

Het romantische drama wordt geschreven door Son Eun Hye, die ook 'Witch's Love' heeft gemaakt, en wordt geregisseerd door regisseur Lee Jung Sub.

De Zuid-Koreaanse acteur Lee Jae Wook werd geboren op 10 mei 1998. De 20-jarige acteur begon zijn carrière in de entertainmentindustrie in 2018 via de populaire televisieserie 'Memories of the Alhambra'.

Daarna volgde een bijrol in 'Search: WWW' (2019), waarmee hij naam maakte in de industrie en hij kreeg meteen tal van projectaanbiedingen namelijk de film 'The Battle of Jangsari' (2019) en in de K-drama's 'Extraordinary You' en 'When The Weather Is Fine' (2020).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 이재욱 (@jxxvvxxk)

Zijn nieuwste drama werd uitgebracht in oktober 2020, waar hij samen met Go Ara speelde in 'Do Do Sol Sol La La Sol', wat zijn allereerste hoofdrol in Koreaans drama werd.

Lees ook: Lee Jae Wook maakt een cameo-optreden in doorgaand hitdrama 'True Beauty'

Park Gyu Young werd in 2015 gescout door JYP Entertainment en begon haar carrière als actrice in Jo Kwon's videoclip 'Crosswalk' in 2016.

Na haar debuut speelde de actrice als bijrol in televisiedrama's 'Solomon's Perjury', 'Rain or Shine' en 'The Third Charm'. Ze verscheen ook in de webdrama's 'Magic School' en 'Miss Independent Jieun'.

In 2018 maakte Park Gyu Young haar filmdebuut met 'Wretches' en speelde ze ook in 'Love+Sling'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 박규영 (@lavieenbluu)

Snel vooruit naar het jaar 2020, kreeg de actrice haar allereerste hoofdrol in tvN's hitdrama 'It's Okay to Not Be Okay', waarin ze speelde naast Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji en Oh Jung Se. Park Gyu Young verscheen ook in Netflix' hitthrillerserie 'Sweet Home'.

We hopen dat Lee Jae Wook en Park Gyu Young de castingaanbiedingen accepteren!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker