'Squid Game' cast Lee Jung Jae en Park Hae Soo samen met PD Hwang Dong Hyuk en Art Director Chae Kyung Sun onthullen meer geheimen achter de recordbrekende Netflix-serie.

De groep kwam bijeen om licht te werpen op enkele van de iconische scènes en legde de kijkers uit hoe ze het megahit-Koreaanse thrillerdrama hebben gecreëerd.

Door 'Squid Game Commentary' te spelen, moeten ze hun observatie en conclusie uitdrukken met betrekking tot een bepaalde scène die op het scherm flitste.
de casting

PD Hwang Dong Hyuk begon met uit te leggen hoe hij de karakters van Kang Sae Byeok, Oh Il Nam en Ali castte.

De ervaren regisseur onthulde dat hij acteurs wilde casten die niet zo bekend zijn in de industrie.

Zoals de kijkers weten, Jung Ho Yeon, die de rol van speler nr. 067 Kang Sae Byeok is een catwalkmodel en 'Squid Game' is haar allereerste verschijning op het kleine scherm.

Inktvisspel(Foto: Netflix Korea)

Tijdens het interview beschreef hij het catwalkmodel als 'een geschenk van God', aangezien Ho Yeon perfect past in de rol van Sae Byeok.

Hetzelfde geldt voor speler nummer 199 Ali Abdul, gespeeld door Anupam Tripathi, door de PD een 'goede acteur' genoemd en geprezen om zijn 'vloeiend Koreaans'.

Anupam Tripathi Inktvis Spel(Foto: Anupam Tripathi officiële Instagram)

LEES VERDER: 'Squid Game' om scène met echt telefoonnummer te bewerken

Park Hae Soo onthult zijn favoriete scène

In aflevering 2 van 'Squid Game' keerden de spelers die ermee instemden het spel te stoppen terug naar de realiteit. Hier toonde de serie de goede kant van Cho Sang Woo, en benadrukte dat hij niet echt een koelbloedig persoon is zoals het lijkt.

Park Hae Soon ging verder met te vermelden dat het een van zijn favoriete scènes is en zei dat zijn personage onzelfzuchtig was jegens Ali, eraan toevoegend dat het een van de belangrijke momenten van Sang Woo is.

Bovendien reageert de 'Prison Paybook'-ster ook in zijn badkuipscène waar hij onder het drinken in water werd gedrenkt en zich er kapot van voelde.

Toen hij naar de scène keek, voelde hij zich vreemd om te zien hoe Sang Woo hulpeloos was ondanks zijn prestaties in het verleden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix Korea (@netflixkr)

Lee Jung Jae's Dalgona Koekjesscène

Naarmate het interview vorderde, dacht de regisseur aanvankelijk dat het likken van het honingraatkoekje te veel was voor de acteur, en voegde eraan toe: 'Ik bedoel, dit is Lee Jung Jae', waardoor de ster van de 'stafchef' moest lachen.

Inktvisspel(Foto: Netflix Korea)

Toen hem werd gevraagd hoe de scène was, werd de bekroonde acteur eerlijk en deelde hij mee dat hij eerst niet zo zeker was en voor de grap vroeg of er een andere manier was om het koekje te breken.

'Maar nogmaals, het was zo perfect om te laten zien hoe wanhopig Seong Gi Hun was. Dus ik deed mijn best', legde Lee Jung Jae uit.

Het touwtrekken

PD Hwang Dong Hyuk onthulde Lee Jung Jae's gedachten over het touwtrekken.

In 'Squid Game' werd in aflevering 4 met de titel 'Stick to the Team' het traditionele spel als hun derde uitdaging gezien.

Hier gebruikte het team van Seong Gi Hun de strategieën van Oh Il Nam en Cho Sang Woo om het spel te winnen.

De regisseur zei dat Lee Jung Jae het een van zijn moeilijkste stunts noemde van alle actiescènes die hij heeft gedaan.

De bekroonde acteur voegde er vervolgens aan toe dat hij dacht dat het zo moeilijk zou zijn, denkend: 'Ach, het is maar een act', maar hij had het mis.

Interessant is dat de regisseur van 'Squid Game' ook onthulde dat alle acteurs na de scène uitgeput waren.

De Netflix-serie veroverde de wereld stormenderhand door een draai te geven aan traditionele kinderspellen.

Vierhonderdzesenvijftig deelnemers wier gemeenschappelijke noemer hun stijgende schuld is, deden mee aan de wedstrijd om een ​​duizelingwekkende geldprijs van $ 38 miljoen te winnen.

VOOR HET GEVAL U MIST: PD Hwang Dong Hyuk reageert op 'Squid Game'-theorieën over de vader-zoonrelatie van Lee Jung Jae en speler 001

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills