Op 16 oktober bracht de wereldwijde banketbakker Ferrero Rocher de eerste volledige commercial uit van zijn langverwachte advertentiecampagne met Lee Min Ho in de hoofdrol.

De Hallyu-ster is onstuimig en zacht als hij vertrekt uit een boetiek, met een doos Ferrero Rocher-chocolaatjes op sleeptouw.

Hij springt op een scooter en roept een beeld op van Italiaanse elegantie, voordat hij door de pittoreske straten van Rome rijdt.Elke scène gaat verder met het uitgangspunt dat hij op het punt staat uit te gaan op een date, vooral wanneer hij langs een bloemist zwaait om een ​​enkele, lange steelroos op te halen. Wanneer hij echter aankomt bij een vorstelijke villa, wordt hij begroet door een andere vrouw dan zijn echte vriendin, Suzy.

Zijn eerste commercial voor Ferrero Rocher benadrukt dankbaarheid voor gastvrijheid, terwijl hij een feestgastvrouw een doos met de iconische snoepjes overhandigt.

Ferrero Rocher is de laatste in zijn groeiende arsenaal aan lucratieve steunbetuigingen, die zich blijven ophopen na het succes van zijn recente campagne voor de Korean Tourism Organization, die in minder dan twee maanden meer dan 22 miljoen YouTube-views opleverde.

De teaser voor zijn Ferrero Rocher-commercial werd binnen vier dagen meer dan 1,1 miljoen keer bekeken, wat een voorbeeld is van zijn groeiende impact als productwoordvoerder.

Door series als 'Boys Over Flowers' en 'The Heirs' heeft hij een grote indruk gemaakt op de internationale Hallyu-fans.

Op 15 oktober, Yonhap Nieuws publiceerde de resultaten van een recent onderzoek van KBS World Radio. Na 3.000 Arabische consumenten te hebben ondervraagd, noemde 14,8 procent van de deelnemers Lee Min Ho als de eerste persoon die in je opkomt als ze aan Korea denken.

Dit onderzoek wees de acteur uit 'Gangnam 1970' aan als de meest geliefde Koreaanse ster bij de Arabieren, wat eens te meer zijn betekenis als het wereldwijde gezicht van de Hallyu-golf aantoont.

----
Adrienne Stanley is redacteur bij Kiltandkeeley. Ze is ook een bijdragende muziekschrijver bij KpopStarz, MTV Iggy en andere publicaties. Als ze niet naar 'We Like 2 Party' luistert, is ze te vinden op Twitter. (@retrogirladdy).