Park Shin Hye en Choi Tae Joon stapten uiteindelijk op 22 januari in het huwelijksbootje en hadden een sprookjesachtige bruiloft, opgeluisterd door hun familie en vrienden. Op de zeer speciale dag van hun leven als koppel waren hun vele vrienden in de branche - zoals Lee Min Ho, EXO D.O., Namgoong Min, Kim Bum en meer - ook aanwezig om getuige te zijn van de mijlpaal van het paar.

Lee Min Ho, D.O. van EXO Namgoong Min en meer: ​​de met sterren bezaaide bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon

Park Shin Hye en Choi Tae Joon's jaren in de industrie leverden hen niet alleen ervaring op, maar ook vrienden, en sommige van deze kennissen werden gespot op hun bruiloft.

Park Shin Hye en Choi Tae Joon bruiloft(Foto: Salt Entertainment) Bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon

De Koreaanse hartenbreker Lee Min Ho was een van de grote sterren die op het evenement werd gezien. Hij begon zijn vriendschap met Park Shin Hye toen ze in 2013 schitterden in de romantische hitserie 'The Heirs'.'De 'Boys Over Flowers'-ster maakte ook online een buzz nadat hij zijn voormalige partner op het scherm geestig feliciteerde op Instagram.

Lee Min Ho deelde een spiegelselfie van hem, gekleed in een prachtig pak. Hij deelde ook een foto van de huwelijksuitnodiging die hem werd toegestuurd.

Maar in plaats van zijn echte naam, schreef Park Shin Hye zijn 'The Heirs'-personagenaam op de uitnodiging. In zijn Instagram-fotobijschrift schreef de acteur hilarisch: 'Moet ik je feliciteren?', een verwijzing naar zijn regel 'Vind ik je leuk?' uit het drama.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Lee Min-ho leeminho (@actorleeminho)

Misschien vind je het ook leuk: Choi Tae Joon-relatie 2021: hoe zijn de 'verdachte partner'-acteur en zijn verloofde Park Shin Hye's liefdesverhaal begonnen?

MBC Daesang-ontvanger Namgoong Min, Super Junior's Leeteuk, IU, Yoo Yeon Seok, Lee Seo Jin, Lee Sun Bin, Ryu Jun Yeol en Kim Bum werden gespot op de bruiloft.

Ryu Jun Yeol in Park Shin Hye en Choi Tae Joon(Foto: Verzending Korea)
Ryu Jun Yeol op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Kim Myung Min op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Kim Bum op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Seolhyun op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Lee Dong Hwi op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Nam Ji Hyun op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon (Foto: Verzending Korea)
Namgoong Min op de bruiloft van Park Shin Hye en Choi Tae Joon

Seolhyun van AOA, Lee Dong Hwi, Bae Jeong Nam, Seulong, Kim Myung Min, Nam Ji Hyun, Oh Yeon Seo, Uhm Ji Won, Yoon Kyun Sang, Kim Ye Won, Son Yeon Jae en Choi Tae Joon's 'So I Married an Anti-Fan' co-ster en 14:00 lid Chansung kwam ook opdagen op het evenement.

EXO's D.O., Lee Hong Ki, Crush en More Serenade The Couple

Park Shin Hye en Choi Tae Joon hadden ook de beste zangers die het evenement romantischer maakten toen EXO's D.O., Crush, Lee Juck en Hongki van FT Island, bekend als Shin Hye's beste vriend, iedereen een serenade toebrachten terwijl ze soundtracks zongen van populaire Koreaanse drama's.

Voormalig Block B-lid, rapper, zanger-componist, producer en vriend van Choi Tae Joon, Zico, las een hartverwarmende brief voor aan het pasgetrouwde stel.

Ondertussen, na de bruiloft, ging Park Shin Hye naar Instagram en bedankte iedereen die hun zegeningen en felicitaties had gestuurd. Ze plaatste ook foto's van haar in een Koreaanse traditionele jurk hanbok en de kroon jokduri.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Park Shin Hye, Honey Lee en meer Kdrama-sterren die in 2022 een baby verwelkomen

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Shai Collins schreef dit.