2021 was geweldig in termen van K-inhoud en stijgende, prijzenswaardige acteurs.Maar volgens de Global Hallyu Trend van 2021 blijven superster Lee Min Ho, K-drama 'Crash Landing on You' en meer de meest populaire K-content.

'Crash Landing on You' en 'Parasite' zijn de meest geselecteerde K-content door internationale fans

Volgens een rapport dat op 4 augustus door Sports Donga werd gepubliceerd, blijven tvN's megahitserie 'Crash Landing on You' en Oscarwinnaar 'Parasite' onverslaanbaar, aangezien deze door buitenlandse fans zijn geselecteerd als de meest favoriete Koreaanse drama's en films.

Crashlanding op jou(Foto: Kim Jung Hyun officiële Instagram)

Verder bewees topacteur Lee Min Ho opnieuw dat hij de beste Hallyu-ster voor 2021 is. Dit is eigenlijk zijn derde jaar dat hij zo'n erkenning krijgt!Zoals vermeld in de Global Hallyu Trend 2021, gepubliceerd door het Korea International Cultural Exchange Agency, is de populariteit van de Korean Wave ondanks de pandemie prominent gebleven in verschillende delen van de wereld.

Lee Min Ho(Foto: MYM Entertainment officiële Instagram)

Ze bevatten gegevens uit het rapport van vorig jaar, waarin staat dat de export van Koreaanse culturele inhoud met 8,8 procent is gestegen, en dat de Koreaanse golf is uitgebreid en in trek is geworden.

Het meest geselecteerde Koreaanse drama van dit jaar door internationale Hallyu-fans is 'Crash Landing on You', dat in totaal 9,5 procent opleverde. Daarna volgen 'It's Okay Not to Be Okay' met 4,1 procent en 'The World of the Married' met 2,8 procent.

Oh Jung Se, Seo Ye Ji, Kim Soo Hyun(Foto: het officiële Instagram-account van Kim Soo Hyun)

Ondertussen is 'Parasite' nog steeds het meest bekeken als het op films aankomt, met 18,4 procent van de stemmen van de fans, gevolgd door zombiefilms als 'Train to Busan', 'Peninsula' en '#ALIVE'.

Misschien vind je het ook leuk: Powerkoppel Son Ye Jin en Hyun Bin worden nieuwe merkambassadeurs voor 'Crocodile'

Lee Min Ho blijft bovenaan als populairste Koreaanse acteur

Voor de categorie acteurs stond Lee Min Ho bovenaan de lijst en behaalde een gemiddeld percentage van 9,6. Lee Min Ho's aanwezigheid op het wereldtoneel is solide gebleven, om nog maar te zwijgen van het feit dat zijn projecten en merkadvertenties helpen om zijn naam meer bekendheid te geven.

Lee Min Ho(Foto: MYM Entertainment officiële Instagram)

Na hem op de lijst is de A-List-acteur en 'Crash Landing on You'-ster Hyun Bin, vervolgens door 'Goblin'-acteur Gong Yoo, en Song Hye Kyo, die de hoofdrol zal spelen in een nieuw romantisch drama, 'Now, We gaan uit elkaar,' met Jang Ki Yong.

Song Hye Kyo(Foto: de Instagram van Song Hye Kyo)

K-pop heeft ook een grote impact als het gaat om de Hallyu-golf. Maar de K-drama-industrie produceert eersteklas en boeiende inhoud. In feite is het werkelijke verbruik van Hallyu-inhoud voor K-drama's met 29,6 procent gestegen!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: K-Drama-acteurs met hun aanstekers: wie deed het het beste - Song Joong Ki, Seo In Guk of Lee Min Ho?

Heb je ideeën en reacties? Geluid uit de commentarensectie!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins