Hallyu-ster Lee Min Ho wordt door zijn enorme fanbase vaak 'Lee Min Hot' genoemd. In de nieuwste foto's van Lotte Duty-Free maakt de acteur deze bijnaam waar.

Op 9 juli deelde Lotte Duty-Free een serie foto's met de ster 'Gangnam 1970' op hun officiële Weibo-account . De afbeelding toont Lee in keurige formele kleding, met de nadruk op zijn doordringende blik.

Lee is een internationaal woordvoerder voor Lotte-Duty Free en wordt overal op de website en het Weibo-account van het bedrijf afgebeeld, naast sterren als Park Shin Hye en Kim Soo Hyun.De foto's volgden het nieuws dat Lee de winnaar is van de gewaardeerde Producer's Choice-prijs op de 16eBucheon Internationaal Filmfestival. De Producer's Choice Award is de hoogste onderscheiding die op het festival te behalen is. Eerdere ontvangers zijn onder meer Jun Ji Hyun en Lee Byung Hun. Hoewel hij vooral bekend is om zijn drama's 'Boys Over Flowers' en 'The Heirs', zal Lee worden erkend voor zijn baanbrekende filmrol in de historische misdaadfilm 'Gangnam 1970'.

De 28-jarige acteur vierde onlangs zijn verjaardag en blijft zijn tijdloze uiterlijk demonstreren.

Op 7 juli veroorzaakte hij een razernij toen hij stomende, shirtloze foto's deelde via zijn Facebook-pagina. Zijn aanhang van meer dan 16 miljoen fans werd getrakteerd op een montage van foto's die hij maakte tijdens zijn bezoek aan Los Angeles, voor ELLE.

Hij keert terug naar het grote scherm met zijn rol in de aankomende Koreaans-Chinese coproductie 'Bounty Hunters'. Het publiek blijft anticiperen op de aankondiging van zijn vrouwelijke co-ster, met speculaties over de mogelijke casting van Yang Mi of Angelababy.

---------------------------

Over de schrijver: Adrienne Stanley is een bijdragende redacteur voor KDramastars. Ze is ook een bijdragende schrijver voor KpopStarz, MTV Iggy, Viki en CJ Entertainment's KCON-blog. Haar passies omvatten een liefde voor K-pop en Aziatisch drama. Als ze niet aan het schrijven is, hangt ze rond op Twitter (@retrogirladdy).