Op 8 mei bracht Innisfree de eerste aflevering uit van het webdrama 'Summer Love' met in de hoofdrollen Lee Min Ho en Yoona van Girls' Generation. De webserie begint in een café, terwijl Lee Min Ho en zijn fictieve mannelijke vrienden Yoona's onaangename relatie bespreken.

De scène gaat over naar Yoona, die misschien net ruzie heeft gehad met haar vriend. Ze begint een vertrouwd gesprek met Lee Min Ho en zijn vrienden en lijkt de ontmoeting met haar liefje van zich af te schudden.

Met Engelse ondertitelingLee Min Ho en Yoona verschenen eerder samen in advertentiecampagnes. Beide sterren hebben gediend als spaakmodellen voor Innisfree en het buitenmerk Eider. Het minidrama 'Summer Love' heeft echter een surrealistische sfeer voor de kijkers. Yoona is publiekelijk betrokken bij solozanger en acteur Lee Seung Gi, die bekend staat als een van de koningen van de goedkeuring. Lee Min Ho is aan het daten met Suzy van Miss A, die ook algemeen wordt erkend voor haar goedkeuringscontracten.

De vier sterren zijn krachtpatsers op het gebied van goedkeuring, die nieuwe deals blijven aantrekken en de conventionele theorie tarten dat idolen en acteurs niet effectief openbare relaties kunnen onderhouden. In februari 2015 werd Yoona, die ook het spreekbuis is van Clean & Clear, door CNN erkend als een van de bekende namen die de Koreaanse schoonheidsrage op de Aziatische markt aanjaagt.

Yoona is momenteel bezig met het filmen van het Chinese drama 'God of War Zhao Yun'. De serie, die ook bekend staat als 'Wu Shen Zhao Zi Long', is een historisch romantisch drama van 60 afleveringen dat gepland staat voor uitzending op het Chinese vasteland, Hunan TV. Yoona portretteert de love interest van Zhao Yun (Lin Gengxin). Ze is radeloos als ze hoort dat Zhao Yun verantwoordelijk was voor de moord op haar vader. 'God of War Zhao Yun' staat gepland voor de tweede helft van 2015.