Lee Min Ho staat in het middelpunt van de belangstelling in beelden van achter de schermen voor 2015 Spring/Summer Guess Korea. De video concentreert zich op de Hallyu-ster, terwijl hij in verschillende poses modelleert. Hij brengt zijn mannelijke geest naar de denimshoot en demonstreert zijn sterrenkracht.

De video bevat aantrekkelijke close-ups van de opvallende denimstijlen, waaronder stonewash en textiel met patronen. Hij probeert een reeks casual looks door de advertentie heen en pronkt met zijn veelzijdigheid en sluwe charme. Hij weerspiegelt een verhoogd gevoel van volwassenheid in scènes waarin hij een leren jack draagt.Terwijl hij van de ene blik naar de andere gaat, is het gemakkelijk in te zien waarom hij zoveel goedkeuringskansen heeft gekregen.

Zijn herkenbare gezicht is het hoogtepunt van de fotoshoot en een groot deel van zijn aantrekkingskracht. De acteur deelde onlangs een foto op zijn sociale media, waarop hij ongehinderd door fans door de straten van Parijs kon kuieren. Hij hunkert ongetwijfeld naar privacy, maar zijn gigantische fanbase draagt ​​bij aan zijn succes met modelleringskansen.

De 27-jarige ster heeft met succes talloze goedkeuringen verzameld, waaronder zijn recente optredens voor Samsonite. Hij is momenteel in Londen aan het fotograferen voor het bedrijf voor reisaccessoires, dat een foto van de acteur met hun nieuwste portemonnee heeft vrijgegeven voor White Day.

Zijn veelzijdigheid, die tot uiting komt tijdens zijn endossement-shoots, heeft geleid tot zijn populariteit. Hoewel zijn meest populaire rollen erfgenamen van de middelbare school waren, blijft hij meer volwassen karakters omarmen. Tijdens een recent interview met The Fact onthulde de acteur de criteria die hij hanteert bij het selecteren van nieuwe rollen. In het interview zei hij: 'Ik baseer mijn keuze alleen op de vraag of het past bij mijn leeftijd en of ik het goed kan.'

Lee Min Ho neemt momenteel een pauze van het Koreaanse drama om aantekeningen te maken en zijn film 'Gangnam 1970' te promoten.