Lee Min Ki maakt zich op voor zijn comeback in het drama - hij is klaar om te spelen als scenarioschrijver in het komende drama 'Oh! Meester'.

lee-min-ki(Foto: MBC officiële Instagram)

Lee Min Ki is een scherpe scenarioschrijver die gepassioneerd is door zijn werk in 'Oh! Meester'

Vóór de premièredatum, op 23 februari, 'Oh! Master' onthulde de eerste set stills. Lee Min Ki speelt het personage van Han Bi Soo, een van de beste thriller-dramaschrijvers. Op een van de foto's is te zien dat hij te gefocust is op zijn werk terwijl hij voor haar computer zit alsof hij bezig is met het afmaken van zijn deadlines.

lee-min-ki(Foto: MBC officiële Instagram)

Als persoon die altijd voor een scherm werkt, is een leesglas hard nodig voor een comfortabel gevoel tijdens het werk. Han Bi Soo draagt ​​een ronde bril die zijn leergierige blik en schattige kant laat zien.Op de volgende foto keek hij verbaasd toen hij plotseling iets op zijn scherm vond, misschien een nieuw bericht van een vriend of nieuwe revisies van zijn redacteur.

lee-min-ki(Foto: MBC officiële Instagram)

LEES OOK: Lee Min Ki en Nana demonstreren hun zoete chemie in poster voor 'Oh! Meester'

Al deze interessante verhalen achter de nieuw onthulde afbeeldingen kunnen worden opgelost wanneer je eindelijk het drama kunt zien dat op 24 maart om 21:20 uur zal plaatsvinden. (KST)!

Ook het voormalige idool en nu actrice Im Jin Ah, in de volksmond bekend als Nana (After School), voegt zich bij Lee Min Ki in de serie. Ze zal de rol spelen van Oh Ju In, een beroemde actrice uit een romantische komedie die niet kan daten vanwege de omgeving van haar werk.

Lee Min Ki en Nana's eerste drama werken samen

'Oh! Master' heeft ook een nieuwe teaservideo uitgebracht die de nieuwe karakterkanten van de twee leads laat zien.

Ondertussen deelde een van de vertegenwoordigers van het productieteam een ​​sneak peek over het nieuwe personage van Lee Min Ki.

Volgens hem, 'Acteur Lee Min Ki is een artiest die romantisch drama kan uitbeelden met zijn eigen unieke stijl en charme. In het komende drama 'Oh! Meester', zal hij het personage spelen van een schrijver die sterk van geest en scherp is, maar in een fractie van een seconde kan veranderen in een persoon die zo schattig kan zijn als een puppy.'

Oh-meester(Foto: MBC officiële Instagram)

De ambtenaar voegde toe, 'Veel kijkers zijn al enthousiast en zo enthousiast om Lee Min Ki's nieuwe drama te zien en hoe hij een nieuw soort mix in zijn karakter zal geven in de romantische serie. En er zijn nog steeds veel dingen waar mensen naar uit moeten kijken in elk personage. Dus wacht ze alsjeblieft tot de première!'

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door MBC DRAMA official (@mbcdrama_now)

LEES OOK:10 Koreaanse films om te bingewatchen tijdens je zomerverblijf

Ben je enthousiast om voor het eerst getuige te zijn van de chemie van Lee Min Ki en Nana op het scherm in het drama 'Oh! Meester'? Laat het ons weten in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins