In 'Radio Star' aflevering 2 met in de hoofdrol 'The Red Sleeve Cuff' cast, onthulde Lee Se Young tijdens de uitzending dat ze Lee Junho als haar achtergrond gebruikte als onderdeel van haar karakterisering in het drama.

Lee Se Young onthult waarom ze Lee Junho als haar achtergrond gebruikte tijdens het filmen van 'The Red Sleeve Cuff'

Tijdens hun eerste aflevering hadden Lee Junho, Lee Se Young, Kang Hoon, Jang Hye Jin, Oh Dae Hwan en Lee Min Ji een geweldige tijd in een gevarieerde show en deelden ze enkele van hun ervaringen met het samenwerken aan een project.

De show kreeg ook indrukwekkende kijkcijfers nadat de cast vorige week in de uitzending verscheen.LEES OOK: Kijkerscijfer 'Radio Star' bereikt nieuwe hoogten na gastoptreden 'The Red Sleeve Cuff'

Lee Se Young en Lee Junho(Foto: MBC officiële Instagram)

Ondertussen, in het vervolg van het programma, deelde Lee Se Young een grappig verhaal over haar tijdens het filmen van hun historisch-romantische drama. Ze gaf toe dat ze Lee Junho's foto als achtergrond voor haar telefoon gebruikte.

Se Young speelde de rol van Sung Deok Im, een dappere en oprechte hofdame op wie kroonprins Yi San (Lee Junho) verliefd werd. Ze vertolkte de rol met succes en kreeg positieve reacties van de kijkers.

'The Red Sleeve Cuff' Lee Junho en Lee Se Young(Foto: MBC officiële Instagram)

Aangezien het de eerste keer was dat ze na twee jaar weer in een sageuk-serie verscheen en een belangrijk personage te spelen heeft, ontdekte Lee Se Young een unieke manier om haar rol te verbeteren.

Volgens haar gebruikte ze tijdens het filmen van de serie Lee Junho maandenlang als haar mobiele wallpaper, zodat ze haar wanhopige en aanhankelijke romance met haar dramapartner Lee Junho perfect kan laten zien.

Lee Se Young en Lee Junho(Foto: MBC officiële Instagram)

Met haar verrassende onthulling barstten haar co-sterren en 'Radio Star'-presentatoren in lachen uit na het horen van Lee Se Young's manier van karakteriseren. Dankzij haar duidelijke optreden in historische genredrama's en elegante visuals, was ze in staat om de schijnwerpers te stelen en zelfvertrouwen op te bouwen om beter te presteren.

Hoofdster 'The Red Sleeve Cuff' heeft ander werk buiten de showbusiness

Bovendien onthulde Lee Se Young dat ze naast actrice nog een andere baan heeft. Ze heeft zelfs haar visitekaartjes en geeft ze aan de vier MC's van 'Radio Star'. Zelfs haar co-sterren waren nieuwsgierig naar haar bedrijf.

Ondertussen deelde Lee Min Ji haar bewondering voor Lee Se Young. Ze was verbaasd over hoe professioneel de actrice was in acteren. Min Ji voegde eraan toe dat Se Young al op een hoger niveau zit als het gaat om acteren.

Bovendien bereiden Lee Junho, Lee Se Young en Kang Hoon zich voor om hun Taiwanese fans in februari te ontmoeten via een virtuele fanbijeenkomst.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:'The Red Sleeve Cuff'-sterren Lee Junho, Lee Se Young en Kang Hoon houden online fanbijeenkomst in februari

Wat kun je zeggen over de onthulling van Lee Se Young? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.