Kijkers waren getuige van hoe Lee Shin Young evolueerde van rookie-ster tot de veelbelovende acteur die hij nu is. Terwijl hij uitdagende rollen blijft spelen, wordt voorspeld dat de beroemdheid in de toekomst een gewaardeerde ster zal worden.

Lee Shin Young in 'Rookie Cops'

Disney+ Korea's originele serie 'Rookie Cops' volgt het leven op de campus van gepassioneerde jonge aspiranten, die het hoofd moeten bieden aan uitdagingen om hun dromen om politieagent te worden te verwezenlijken.

Lee Shin Young(Foto: Disney Plus Korea)

In het drama speelt Lee Shin Young de rol van Kim Tak, een voormalige nationale judovertegenwoordiger. Hij heeft een unieke carrière als enige sportspecialist op de universiteit.Als voormalig atleet trok hij de aandacht van de kijkers door zijn geweldige bovenlichaam te laten zien. Hij is vol vechtkracht bij een sportwedstrijd die zijn brandende concurrentievermogen liet zien. Zijn aanstekelijke Gyeongsang-do-dialect verdubbelde zijn charme.

Lee Shin Young(Foto: Disney Plus Korea Instagram)

Afgezien van zijn fysieke kracht, geeft Lee Shin Young's botte toon en gedrag de kijkers een kick. Zijn directe instinct vertaalt zich door acties in plaats van woorden.

Lee Shin Young(Foto: Disney Plus Korea Instagram)
Lee Shin Young

De aandacht gaat uit naar hoe hij gerechtigheid zal krijgen voor zijn broer Kim Hyun Soo (Kwak Si Yang) die jaren geleden werd vermoord, vooral nadat hij ontdekte dat de vader van zijn beste vriend Wi Seung Hyun (Kang Daniel) erbij betrokken is.

Misschien vind je het ook leuk:'Rookie Cops' Aflevering 11: Cheon Young Min toont genegenheid voor Lee Shin Young

De karakteropbouw van Kim Tak is nog niet volledig onthuld. Dit wordt naar verwachting het grootste keerpunt in de resterende twee afleveringen van 'Rookie Cops'.

Lee Shin Young's perfecte onderdompeling in karakter

Uit 'Crash Landing on You' ging Lee Shin Young perfect op in de rol van Kim Tak. Sterker nog, hij laat drie sterke beats horen: presence, visual en acteren.

Lee Shin Young, Cheon Young Min(Foto: Disney Plus Korea Instagram)

Ondertussen wordt zijn solide lichaam als atleet gevormd door dieetmanagement. Hij werkte ook aan de gedetailleerde aspecten van Kim Tak's persoonlijkheden en gewoonten vanuit het perspectief van een voormalige sportliefhebber. Er wordt gezegd dat Shin Young lessen volgde en zijn opleiding in judo volgde voordat hij de serie filmde.

Lee Shin Young(Foto: Disney Plus Korea)
Lee Shin Young

De rijzende acteur heeft zijn aanwezigheid als acteur stevig uitgebreid met zijn solide acteervaardigheden. Hij verzamelde deze in een aantal werken. Nu laat hij een perfecte prestatie zien met synchronisatie.

Lee Shin Young is aanstaande woensdag te zien in 'Rookie Cops' aflevering 15.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Rookie Cops' Aflevering 14: Lee Shin Young verlaat universiteit, Park Sung Joon komt in de problemen

Wat vind je van het optreden van Lee Shin Young in 'Rookie Cops'? Deel uw opmerkingen met ons!

Bezoek KDramastars voor meer nieuws over Koreaans drama, films en beroemdheden.

Shai Collins schreef dit. KDramastars is eigenaar van dit artikel.