Het lange wachten is eindelijk voorbij, Lee Soo Hyuk's webdrama 'Handmade Love' werd uitgezonden in de eerste aflevering en fans zijn dol op zijn modieuze look!

Op 11 december bracht het drama 'Handmade Love' zijn eerste aflevering uit via het YouTube-kanaal van Put Your Handsome en de kijkers kunnen hun bewondering voor de beelden van Lee Soo Hyuk niet verbergen.

'Handmade Love' is een romantisch fantasiedrama over een man genaamd Woven die naar de aarde is gekomen om menselijke wonden te helen door gebruik te maken van zijn talent bij het maken van kleding.Spoiler alert!

In de eerste scène is Lee Soo Hyuk te zien liggen in het midden van het bos, gekleed in een geheel witte broek en top met een combinatie van grijze jas. Hij heeft blauwe plekken op zijn gezicht waaruit blijkt dat er iets met hem is gebeurd. Naast hem ligt een rood leren gewaad.

Handgemaakte liefde(Foto: screenshot van zet je knappe YT-kanaal)

Terwijl het verhaal begint, werd een houthakker verliefd op een fee die haar hemelse mantel stal om te voorkomen dat ze terug naar de hemel zou gaan, maar het was gewoon een nepverhaal. Het waargebeurde verhaal over de rode leren mantel is dat de reden waarom de houthakker de kleding van de fee heeft gestolen niet is omdat hij van haar hield. het met een simpele reden: de mantel was prachtig.

In de volgende scènes werd getoond dat hij al op aarde leeft als kleermaker en een kleermakerij bezat. Hij heeft zijn assistent genaamd Joy (Park Seung Ji).

Lee Soo Hyuk is een kil uitziende man met een stoere persoonlijkheid. Hij blijft de hele dag in zijn atelier werken aan het maken van kleding.

Handgemaakte liefde(Foto: Screenshot van Zet je Knappe YT-kanaal)

De kleermakerswinkel van Woven ziet er verfijnd en mysterieus uit. Hij had zijn eerste klant genaamd Han Sa Rang gespeeld door actrice Lee Su Ji, die lijdt aan een breuk met zijn vriend van 7 jaar. Ze was uitgenodigd op zijn bruiloft en is van plan om wraak op hem te nemen tijdens zijn speciale dag. Ze zag een mysterieus visitekaartje met 'Handmade Love' erop geschreven.

Handgemaakte liefde(Foto: screenshot van Put Your Handsome YT Channel)

De volgende dag ging ze naar de winkel en ontmoette de onstuimige en stijlvolle kleermaker Woven. Ze was gebiologeerd door zijn etherische schoonheid.

Lee Soo Hyuk pronkt met zijn chique en modieuze imago in dit drama, dat de aandacht van de kijkers trok. Zijn kledingstijl versterkte zijn scherpe en knappe gezicht.

Handgemaakte liefde(Foto: screenshot van Put Your Handsome YT Channel)

Van schoenen, broek, shirt, horloge, alles staat hem goed. Zijn mannelijke uitstraling geeft een vriendje-achtige uitstraling. Zijn emoties zijn ook goed, waardoor hij aantrekkelijker wordt tijdens het kijken naar het drama. Lee Soo Hyuks rol als Woven kan de harten van velen veroveren terwijl het verhaal zich verder ontvouwt.

Handgemaakte liefde(Foto: screenshot van Put Your Handsome YT Channel) (Foto: screenshot van Put Your Handsome YT Channel)

Bekijk hieronder de eerste aflevering!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai S.