tvN's aanstaande romantische drama 'Shooting Stars' onthult op 4 maart zijn levendige, felgekleurde teaserposter, met acteurs Lee Sung Kyung, Kim Young Dae, Yoon Jong Hoon, Kim Yoon Hye en meer!

Lee Sung Kyung, Kim Young Dae's 'Shooting Stars' onthult levendige teaserposter

TVN's 16-persoons teaserposter van het aankomende romantische drama 'Shooting Stars' is vrijgegeven!

'Shooting Stars' toont de hilarische haat-liefdeverhouding van topster Gong Tae Sung (Kim Young Dae) en de PR-teamleider van zijn bedrijf Oh Han Byul (Lee Sung Kyung).(Foto: tvN Officiële Instagram)
Lee Sung Kyung, Kim Young Dae

De nieuwe puzzelvormige poster bestaat uit in totaal zes gekleurde lijsten met een levendig en geestig ontwerp, die de geest van de lente uitstralen.

Het brengt niet alleen de sterren in beeld, maar legt ook de nadruk op degenen die achter de camera's werken, passend bij de uitdrukking 'Het verhaal van mensen die opruimen na de grote sterren'.

De 16 leden zijn onderverdeeld in combinaties van Top Stars, Management Representatives, PR Team, Manager, Entertainment Industry Personnel en Celebrity Hot Chick, die zich allemaal in elk frame bevinden.

(Foto: tvN Officiële Instagram)
Lee Sung Kyung, Kim Young Dae, Yoon Jong Hoon, Kim Yoon Hye, Lee Jung Shin en Girl's Day Sojin

Met name de acteur van 'Star Force Entertainment' Gong Tae Sung, gespeeld door Kim Young Dae, pronkt met zijn aura van beroemdheden met zijn ontspannen ogen en luie pose.

Ondertussen wankelt 'Star Force Entertainment's Public Relations Team Leader' Oh Han Byul, gespeeld door Lee Sung Kyung, nadat hij is geraakt door een berg documenten en een brandende telefoon.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Lee Joon Gi, Kim Ji Eun, More laten indrukwekkende uitvoeringen zien in het nieuwe drama 'Again My Life' Script Reading

Daarnaast proberen Kang Yoon Seong en Park Ho Young, gespeeld door respectievelijk Yoon Jong Hoon en Kim Yoon Hye, te glimlachen te midden van de chaos als 'Star Force Entertainment's teammanager en teamleider.

(Foto: tvN Officiële Instagram)
Lee Sung Kyung, Kim Young Dae, Yoon Jong Hoon, Kim Yoon Hye, Lee Jung Shin en Girl's Day Sojin

Bovendien verandert Girl's Day Park Sojin in Jo Ki Bum, een verslaggever van OnStyle Entertainment Department die de recorder in de verslaggevers duwt. Lee Jung Shin daarentegen speelt de rol van Do So Hyuk, een advocaat die naar de klok wijst, rekening houdend met de '9 tot 6' werkuren.

Daarnaast stijgt ook de belangstelling voor wat voor soort verhalen de personages zullen laten zien te midden van hun strijd in de voorhoede van de entertainmentindustrie.

Choi Ji Hoon (Ha Do Kwon), Han Dae Su (Kim Dae Gon), Baek Da Hye (Jang Hee Ryung), Kang Si Deok (Lee Seung Hyeop), Jin Ho Eun (Byun Jung Yeol), Yoon Jae Hyun (Shin ) Hyun Seung) en Jin Yu Na (Lee Si Wo) zijn ook te zien op de poster, die een aangename aanwezigheid uitstraalt die de opwinding verhoogt.

'Shooting Stars' K-Drama Details en wat we nu weten

'Shooting Stars', geregisseerd door Lee Soo Hyun en geschreven door Choi Yeon Soo, wordt geproduceerd door Studio Dragon voor tvN.

(Foto: iQiyi officiële Instagram)
Vallende ster

'Shooting Stars' toont waargebeurde verhalen van mensen die bloed, zweet en tranen vergieten om mensen te laten stralen vanachter de flitsende lichten van de camera's.

Dit vind je misschien ook leuk:'A Business Proposal'-filmset gevuld met gelach + Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong, Seol in Ah Show komische kanten

De hoofdrolspelers van het drama, waaronder Lee Sung Kyung, Kim Young Dae, Yoon Jong Hoon, Kim Yoon Hye, Lee Jung Shin en Girl's Day Sojin, zullen naar verwachting een frisse lentebries naar het kleine scherm brengen.

'Shooting Stars' van tvN wordt ergens in april 2022 uitgezonden. Het zal ook beschikbaar zijn voor wereldwijde streaming op iQIYI.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.