Geloof het of niet, actrice en model Lee Sung Kyung heeft niet de beste huid! Door de aard van haar werk heeft haar huid soms donkere vlekken en harde lijntjes.

Maar ze wil dat haar fans, vooral jonge, weten dat ingewikkelde en gecompliceerde huidverzorgingsroutines meer kwaad dan goed kunnen doen. Hier zijn enkele basistips om te volgen voor een gezond ogende huid!

Ontdek jezelf en producten die werken

Lee Sung Kyung benadrukte dat de huid van mensen verschilt en dat wat voor haar werkt, misschien niet voor iedereen werkt.Daarmee moedigt ze mensen aan om de beste producten te vinden die voor hen werken. Maar als ze één ding moet aanbevelen om nooit te vergeten? Het is zonnebrand!

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung Instagram)

Het is algemeen bekend dat de UV-stralen schadelijk zijn voor de huid omdat ze vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Een goede zonnebrandcrème is absoluut essentieel en Lee Sung Kyung gaat nooit de deur uit zonder!

Bij het kiezen van make-upproducten, zegt Lee Sung Kyung om die te kiezen die minder chemicaliën bevatten en die alle moeite kunnen doen om voor de huid te zorgen, verspild.

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung Instagram)

Kies voor hydraterende en hydraterende producten met een transparante tot medium dekking voor een natuurlijke look.

Omarm het zweet

Terwijl de meeste mensen een hekel hebben aan de brandende hitte van de zon en het plakkerige zweet dat daarmee gepaard gaat, spoort Lee Sung Kyung haar fans aan om de prachtige lichamen eruit te zweten!

Omdat Zuid-Korea bewust een kouder land is, gaat ze naar de sauna om haar te helpen de gifstoffen van haar lichaam eruit te zweten.

Lee Sung Kyung(Foto: Instagram van Elle Korea)

Als je in een vochtig of tropisch land woont, dan zit je goed! Het is niet nodig om naar de sauna te gaan om de vervelende ongewenste dingen uit je lichaam te zweten.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:Kim Tae Ri Schoonheidstips 2022: behoud een zachte huid en glans als de 'Twenty Five, Twenty One'-ster op 30-jarige leeftijd!

Een ander ding dat kan helpen is om regelmatig te sporten, op deze manier worden zowel de gifstoffen als de ongewenste vetten uit het lichaam gespoeld!

Guasha is haar beste vriend

Lee Sung Kyung raadde ook een veel traditionelere manier aan om het gezicht te ontgiften.

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung's officiële Instagram-account / Elle Magazine)
Lee Sung Kyung Net Worth 2022: hoe rijk is nu de 'Shooting Star'-actrice?

Door het een goede massage te geven, zullen alle wallen verdwijnen door de zachte massage en tikkende bewegingen, die bijdragen aan de contouren van het gezicht.

Dit vind je misschien ook leuk: Kim Hye Soo Beauty Tips 2022: volg deze stappen om gracieus ouder te worden, zoals de ster van 'Juvenile Justice'

Deze klassieke guasha-massage helpt ook bij een soepele producttoepassing. Om dit te doen, kneed je gewoon de zijkanten van je gezicht en concentreer je je op het uitoefenen van druk op de punten aan de zijkant van de kaken en de binnen- en buitenhoek van de ogen.

Minder is meer, lippen of ogen?

Om te voorkomen dat de huid wordt overspoeld door chemicaliën en make-upproducten, past ze de 'benen of decolleté'-regel toe op haar lippen en ogen!

Lee Sung Kyung(Foto: YG Stage Instagram)

Ze stelt voor om er een te kiezen tussen lippenstift en oogschaduw. Door dit te doen, zal het algehele uiterlijk geen 'all-out look' creëren, vooral niet voor een alledaagse look.

Lee Sung Kyung(Foto: YG Stage Instagram)

Aan de andere kant keert de actrice en het model terug naar het kleine scherm met een nieuw drama 'Shooting Stars' naast Kim Young Dae op 22 april! Bekijk de drama-teaser hier :

Ga je de schoonheidsgeheimen en tips van Lee Sung Kyung proberen? Deel uw mening met ons in de opmerkingen hieronder!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.