Joon Soo (gespeeld door Lim Joo Whan) bracht een nacht door om nooit te vergeten (?) op zijn huwelijksreis met Do Wha (gespeeld door Kang So Rah).

In de aflevering van het dagelijkse SBS-drama 'Ugly Alert' (script Jung Ji Woo, producer Shin Yoon Seop) uitgezonden op 25 novembere, aten Joon Soo en Do Hee samen koude medicijnen terwijl ze samen lachten op de eerste nacht van de huwelijksreis.

Joon Soo had tot de avond voor de bruiloft hard gewerkt om een ​​unieke trouwjurk voor zijn vrouw Do Hee te maken. Do Hee was tot de dag van de bruiloft naar links en rechts gegaan om de belofte met de aandeelhouder na te komen terwijl ze aan het werk was.Na een gelukkige bruiloft gingen Do Hee en Joon Soo naar het hotel. Omdat ze zichzelf hadden overwerkt en nu ontspannen waren, hadden ze allebei koude rillingen en droegen ze hun kleren met koude rillingen omdat ze ziek waren.

Uiteindelijk, in plaats van samen een leuke tijd door te brengen, aten ze samen medicijnen en stortten dan samen in.

Hierop helpen de twee mensen: 'Wat zijn we nu aan het doen?' 'Ik weet het?' omdat ze zwak waren en de twee lachten om hun situatie.

Bovendien lagen ze samen op het bed en wreven over elkaars wangen terwijl ze begonnen te glimlachen terwijl Joon Soo en Do Hee een blije glimlach op hun gezicht hadden.

De volgende dag werden ze gelukkig beter en toonden ze het verhaal van twee mensen, een geliefde echtgenoot en een geliefde vrouw die samen de ochtend tegemoet gingen omdat het een dramatische emotie toonde.

Ondertussen, op deze dag, keek Joon Soo naar Do Hee en elke keer had hij een zoete herinnering, hij hikte en hikte het komische element in het drama op.