Song Hye Kyo pronkt met haar steun aan beroemde vrienden, waaronder Go Hyun Jung.

De ster uit 'Dear My Friends' is verheugd een koffietruck te ontvangen op de set van haar aanstaande K-drama 'Reflection of You'.

Song Hye Kyo verraste Go Hyun Jung met een koffietruck voor haar aanstaande drama

Go Hyun Jung's agentschap, IOK Company, nam op sociale media een reeks foto's die pronkten met het speciale geschenk van de Hallyu-koningin.Ondanks dat ze haar gezicht bedekte met een gezichtsmasker, uitte de 50-jarige actrice haar dankbaarheid door middel van een verrukkelijke uitdrukking terwijl ze poseerde voor de mobiele vrachtwagen.

Met een oversized rood shirt en zwarte broek in combinatie met witte sneakers, lijkt de ervaren Zuid-Koreaanse actrice dolblij met een attent cadeau van haar collega-actrice.

Bovendien werd ze zelfs betrapt op het maken van een selfie naast een herdenkingsfoto.

'Op de set van JTBC's 'Reflection of You' stuurde actrice Song Hye Kyo dit bericht. De koffietruck is gearriveerd. Bedankt voor uw steun. Het gerucht gaat dat de filmlocatie vol energie was', luidt het bijschrift.

Ga Hyun Jungo(Foto: IOK Company officiële Instagram) Song Hye Kyo ontvangt koffietruck van Park Hyung Shik(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Het komende K-drama 'Reflection of You' is de comeback van Go Hyun Jung op het kleine scherm, na haar 2019 KBS-serie 'My Lawyer, Mr. Jo 2: Crime and Punishment' naast 'Lovers in Paris'-ster Park Shin Yang.

Tijdens de opnamesessie gaat het JTBC-drama in première op 1 september en wordt elke woensdag en donderdag uitgezonden.

LEES VERDER: Go Hyun Jung pronkt met haar tijdloze schoonheid met recente Selca

K-Drama 'Reflection of You' Details

'Reflection of You' volgt het verhaal van een vrouw genaamd Jung Hee Joo, gespeeld door Go Hyun Jung. in het drama wordt ze beschreven als een succesvolle schilder, essayschrijver en een toegewijde vrouw.

Ondanks haar prestaties en bijna perfecte familie, heeft Jung Hee Joo het gevoel dat ze haar tijd zinloos aan het verdoen is.

Bovendien draait het drama ook om verraad, huwelijksproblemen, corruptie en wraak.

Behalve de bekroonde actrice, bestaat de cast van 'Reflection of You' ook uit Kim Jae Young, Choi Won Young en 'Hospital Playlist 2'-actrice Shin Hyun Bin.

Het komende K-drama wordt begeleid door Im Hyun Wook en geschreven door ervaren scenarioschrijver Yoo Bo Ra.

Song Hye Kyo ontvangt koffietruck van Park Hyung Sik

Aan de andere kant deelde Song Hye Kyo onlangs een verrassingscadeau van Park Hyung Sik.

In mei pronkte de Hallyu-koningin met een hartverwarmend geschenk van de ZE: een lid naast een verrukkelijk briefje.

Op de Instagram van Song Hye Kyo onthulde ze dat de ster van 'Strong Woman Do Bong Soon' haar een koffietruck had gestuurd; ze deelde vervolgens een foto met een bericht dat zegt: 'Bedankt, Hyung Sik.'

Ondertussen stond er op de mouwen van de koffiekop een doordachte boodschap: 'Ik steun Hye Kyo nuna en het team 'Now, We Are Breaking Up'!'

Daarnaast heeft de mobiele foodtruck ook een spandoek met de tekst 'Geniet ervan en vrolijk je op', terwijl een spandoek een bemoedigende zin heeft met de tekst 'Nu, ik duim voor jou'.

(Foto: @coffeegreate) (Foto: @coffeegreate)

Dit ter ondersteuning van de comeback van Song Hye Kyo in K-drama, na haar serie 'Encounter' uit 2018.

In 'Now, We Are Breaking Up' werkt de Zuid-Koreaanse A-lister samen met de cast van Girl's Day's Yura, Choi Hee Seo, Kim Joo Heon, EXO's Sehun en 'My Roommate Is a Gumiho'-ster, Jang Ki Yong.

VOOR HET GEVAL U MIST: Song Hye Kyo Instagram-update: Hallyu Star deelt ongeziene foto's van haar jeugdKDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills