'Lovers of the Red Sky' is ongetwijfeld een van de meest onvergetelijke historische drama's vanwege zijn magische en romantische elementen. Het beeldt de onsterfelijke liefde uit tussen een vrouwelijke schilder en een astroloog die van de sterren en de lucht houdt.

Dit is wat de castleden Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop, Gong Myung en Kwak Si Yang tot nu toe doen!

Kim Yoo Jungo

Na haar uitstekende prestaties in het historische drama, maakte ze een speciale deelname aan het misdaaddrama 'One Ordinary Day' van Kim Soo Hyun en Cha Seung Won.Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS officiële Instagram)

Haar verfrissende visuals en veelzijdigheid helpen haar zeker om zich onder te dompelen in welke rol ze ook krijgt. Op dit moment maakt de actrice zich op voor haar nieuwe Netflix-romance coming-of-age-drama '20th Century Girl'.

In samenwerking met opkomende acteurs Byun Woo Seok, Park Jung Woo en Noh Yeon Su, toont '20th Century Girl' de verhalen van liefde, vriendschap en hartzeer van 17-jarige tieners. Het is gepland om ergens in 2022 op Netflix te worden uitgezonden.

Ahn Hyo Seop

Na het einde van het drama sprong hij in een ander werk om op te scheppen over zijn acteerwerk. In het nieuwe SBS TV-drama 'A Business Proposal' verandert Ahn Hyo Seop in de hete, strenge en arrogante CEO van een levensmiddelenbedrijf.

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS officiële Instagram)

Hij werkt samen met Kim Sejeong, Kim Min Gyu en Seol In Ah. Het drama draait om de hilarische romance tussen een bedrijfsonderzoeker en de CEO die elkaar op een blind date ontmoeten door het lot.

(Foto: SBS)
Kim Sejeong, Ahn Hyo Seop

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 5 leuke weetjes die je moet weten over Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong's 'A Business Proposal'

Met de pilot-aflevering wisten Ahn Hyo Seop en Kim Sejeong de fans te strikken! 'Een Zakelijk Voorstel' wordt elke maandag en dinsdag uitgezonden op SBS TV om 22:00 uur. KST. Bekijk hier de teaser:

Gong Myung

'Lovers of the Red Sky' markeert Gong Myungs laatste drama voorafgaand aan zijn verplichte militaire dienst.

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS officiële Instagram)

Maar wacht, wees niet verdrietig! Terwijl Gong Myung in december 2021 in dienst trad bij het leger, zorgde hij ervoor dat hij met nieuwe verrassingen voor fans vertrok!

De 30-jarige acteur bereidde twee nieuwe films voor voordat hij naar zijn dienst vertrok. Gong Myung zal te zien zijn in de komende films 'Hansan' en 'Citizen Deok Hee'.

Gong Myung(Foto: Saram Entertainment)

Gong Myung zal, samen met Park Hae Il, Byun Yo Han, Kim Sung Kyu, de revolutionaire film 'Hansan' uit 2022 decoreren, het tweede deel van de trilogie gepland door regisseur Kim Han Min.

Dit vind je misschien ook leuk:NCT Doyoung geeft honingachtige stem voor Park Hyung Sik, Han So Hee's 'Soundtrack #1' OST

Aan de andere kant is 'Citizen Deok Hee', met veteraansterren Ra Mi Ran, Yum Hye Ran en Jang Yoon Ju, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde in 2016.

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Het vertelt het verhaal van een huisvrouw die het slachtoffer werd van een voice phishing-groep. Sheth gaat op jacht en gaat achter de leider van de oplichter aan.

De twee films worden ergens in 2022 uitgezonden, dus houd ons in de gaten voor meer updates!

Kwak Si Yang |

Kwak Si Yang veranderde van schurk in 'Lovers of the Red Sky' in een rijke entertainment-CEO in het JTBC-drama 'IDOL: The Coup' met EXID Hani. Het drama werd uitgezonden van november tot december 2021, maar kon de aandacht van het publiek niet trekken.

(Foto: SBS)

In 2022 maakte Kwak Si Yang een speciale verschijning in het lopende Disney+ romantiekdrama 'Rookie Cops', met Chae Soo Bin en Kang Daniel in de hoofdrol.

Voor fervente Kwak Si Yang-fans is de acteur klaar om terug te keren met 'Minamdang', een mysterieuze komedieserie die de mysterieuze gebeurtenissen volgt rond een café genaamd 'Minamdang' en de klanten die het bezoeken.

Kwak Si Yang |(Foto: SBS)

Seo In Guk, Oh Yeon So en Kang Mi Na maken allemaal deel uit van het drama, dat naar verwachting in de eerste helft van 2022 op KBS in première gaat.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.