Liefhebbers van de rode lucht aflevering 8 onthult langzaam de verborgen persoonlijkheid van Ahn Hyo Seop, die Gong Myung en Kim Yoo Jung verraste.

Afgezien daarvan bleef de historische SBS-fantasie Kdrama het beste drama op maandag- en dinsdagavond, ondanks de afnemende kijkcijfers.

Gebaseerd op Nielsen Korea, Liefhebbers van de rode lucht aflevering 8 kijkers rating oogstte een gemiddelde landelijke rating van 8,9 procent. Nog een daling ten opzichte van zijn persoonlijk record van 10,2 procent.Het is veilig om te zeggen dat de onderbreking heeft bijgedragen aan de daling van de rating.

Desondanks behielden Ahn Hyo Seop en Kim Yoo Jung's Kdrama zijn status als de nummer één serie onder zijn concurrenten.

LEES VERDER: 'Lovers of the Red Sky' Aflevering 7: De liefdesdriehoek tussen Ahn Hyo Seop, Kim Yoo Jung en Gong Myung wordt intenser

Liefhebbers van de rode lucht Aflevering 8 Hoogtepunten: Ha Ram's bekentenis

Het historische fantasiedrama op maandag- en dinsdagavond begint met Ha Ram (Ahn Hyo Seop) die toegeeft hoe hij echt over Hong Cheon Gi denkt.

In Liefhebbers van de rode lucht In aflevering 8 herinnerde de blinde astroloog zich de belofte die hij 19 jaar geleden met zijn jeugdvriend deed.

Bovendien werd hij eerlijk en bekende hij dat hij Cheon Gi mist. Helaas legde hij uit waarom hij niet aan haar zijde kon staan; het is omdat hij zich de oude Ha Ram herinnert als hij bij haar is.

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS officiële Instagram)

Hong Cheon Gi toegewezen om het koninklijke schilderij te herstellen

De tijd is gekomen voor het meisje om de verantwoordelijkheid van haar vader in het paleis voort te zetten.

Tijdens haar gesprek met de Meester van landschapsschilderkunst Han Geon (Jang Hyun Sung),) leerde Cheon Gi dat het haar vader was die het koninklijke schilderij maakte.

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS officiële Instagram)

Han Geon onthulde haar toen dat een van haar opdrachten was om het schilderij van wijlen koning Young Jong te herstellen, dat verwoest was door een brand in Gyeongwonjeon.

Ze voelde echter iets vreemds dat haar ertoe aanzette het gebied te verlaten. Op dit moment weet ze nog steeds niet dat het schilderij gerelateerd is aan de demonenkoning.

Ma Wang gemanifesteerd in Ha Ram

Prins Yang Myeong en Hong Cheon Gi stomverbaasd over de dubbele persoonlijkheid van Ha Ram

Toen ze prins Yang Myeong ontmoette, herinnerde ze zich dat ze iets in Gyeongwonjeon had achtergelaten en geen andere keus had dan terug te gaan om de zakdoek te vinden die door de astroloog was gegeven.

Ondertussen lazen Ha Ram en zijn team het sterrenbeeld en ontdekten dat er iets vreselijks stond te gebeuren.

Hij zocht Cheon Gi en vond haar voor Gyeongwonjeon.

Ha Ram en Cheon Gi gingen beiden de heilige plaats binnen; helaas voelde de demonenkoning de aanwezigheid van de astroloog en manifesteerde zich op hem.

Buiten de Gyeongwonjeon maakte Ha Ram Cheon GI zich zorgen nadat hij epileptische aanvallen begon te krijgen. Zelfs de vlindertattoo in zijn nek verdween, wat erop duidt dat Ma Wang op het punt staat weer op te duiken op het lichaam van Ha Ram.

Hong Cheon Gi en prins Yang Myeong, die het meisje kwamen zoeken, zagen zwarte energie uit het lichaam van supervisor Ha komen.

Helaas was de energie zo sterk dat het de schilderes opzij duwde.

Liefhebbers van de rode lucht aflevering 8 liet zien hoe Ma Wang het lichaam van de astroloog binnenviel, waardoor hij nieuwsgierig werd naar wat hij op het punt stond te doen met Cheon Gia en de grote prins.

VOOR HET GEVAL U MIST: Ahn Hyo Seop verbluft in een zwart-witshoot voor Marie Claire Korea + deelt zijn ervaring met het portretteren van Ha Ram in 'Lovers of the Red Sky'

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills