De derde week van augustus zit boordevol verschillende K-drama's met onconventionele en interessante genres, van medisch en kantoordrama tot romantiek, spanning, thriller en misdaad.

Terwijl het jaar zijn tweede helft bereikt, blijven omroepen de kijkers overladen met nieuwe langverwachte drama's die je zeker moet bekijken.

Blijf kijken. Hier zijn de nieuwste K-drama's en afleveringen die deze week worden uitgezonden.'Toch' nieuwe aflevering

Het romantische drama 'Nevertheless' met in de hoofdrollen Song Kang en Han So Hee, die respectievelijk de rollen van Park Jae Eon en Yoo Na Bi vertolken, staat op het punt zijn finale te bereiken.

'Desalniettemin' is een grote favoriet bij fans sinds de pilot-uitzending van afgelopen 19 juni. Kijkers zijn diep verslaafd aan de gecompliceerde en onconventionele relatie tussen Na Bi en Jae Eon.

Niettemin Song Kang en Han So Hee(Foto: JTBC Twitter)

Na de emotionele marteling en hartzeer zijn fans en kijkers benieuwd wie Na Bi aan het einde kiest: Jae Eon, Do Hyeok (gespeeld door Chae Jong Hyeop), of zijzelf.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Niettemin' Aflevering 9 krijgt een lichte stijging van het aantal kijkers voorafgaand aan de finale + Heeft Song Kang Han So Hee voorgoed losgelaten?

Toch Han So Hee(Foto: JTBC officiële Instagram)

De tiende en laatste aflevering van 'Nevertheless' wordt uitgezonden op zaterdag 21 augustus.

'Hospital Playlist' Seizoen 2 Nieuwe aflevering

'Hospital Playlist' is een van de hoogst gewaardeerde Zuid-Koreaanse drama's in de geschiedenis van de televisie toen het een nieuw seizoen uitbracht.

Ziekenhuis afspeellijst 2(Foto: ziekenhuis afspeellijst officiële Instagram)

In het drama spelen acteurs Jo Jung Suk, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho, Kim Dae Myung en Jeon Mi Do.

In de volgende aflevering spelen Lee Ik Jun, gespeeld door Jo Jung Suk, en de rest van de artsen tafeltennis om te ontspannen.

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: 'Hospital Playlist' Seizoen 2 Aflevering 9 Spoilers: Jo Jung Suk wordt competitief in tafeltenniswedstrijd, Shin Hyun Been en Yoo Yeon Seok's relatie verbrokkelt

Ziekenhuis afspeellijst 2(Foto: tvN Officiële Instagram)

Aan de andere kant proberen Jun Wan (Jung Kyung Ho) en Ik Sun (Kwak Sung Young), evenals Ahn Jeong Won (Yoo Yeon Seok) en Gyeo Ul (Shin Hyun Been), hun gecompliceerde en delicate relaties te herstellen.

De negende aflevering van 'Hospital Playlist' Seizoen 2 komt uit op donderdag 19 augustus om 21:00 uur. op tvN.

Het is ook beschikbaar voor internationale streaming op Netflix.

'Check The Event' Nieuw K-Drama

(Foto: MBC)

Het nieuwste eigenzinnige en hilarische Zuid-Koreaanse drama, 'Check The Event', met in de hoofdrol Girl's Day's Bang Minah, 'Mouse'-acteur Kwon Hwa Woon en 'Strong Woman Do Bong Soon'-acteur Ahn Woo Yeon, ging onlangs voor het laatst in première op 14.

'Check The Event' draait om het verhaal van twee ex-geliefden Ha Song Yi en Park Do Kyeom, gespeeld door Minah en Kwon Hwa Woon, die deden alsof ze nog samen waren nadat ze de reis van een stel naar het eiland Jeju hadden gewonnen van een loterij waaraan ze deelnamen toen ze hadden nog steeds een relatie.

De eerste aflevering toonde de mooie relatie die de twee personages koesterden. Fans en kijkers waren meteen weg van het komische duo en hun gecompliceerde relatie.

Misschien vind je het ook leuk:'Check The Event' deelt lieve en charmante foto's van Minah en Kwon Hwa Woon op de dag van het koppelmeisje

(Foto: MBC)

De volgende aflevering, 'Check The Event', en het plot ervan zullen vorderen en de dynamiek van ex-geliefden Ha Song Yi en Park Do Kyeom laten zien.

Het nieuwe drama bestaat uit slechts vier afleveringen. De tweede aflevering verschijnt op 21 augustus op MBC.

'Check The Event' is ook beschikbaar in iQIYI.

'Police University' Nieuw K-Drama

(Foto: KBS-drama)

De jeugdige coming-of-age-dramaserie 'Police University' met in de hoofdrol Cha Tae Hyun, Jinyoung van B1A4 en Krystal van f(x) stal de harten van de kijkers na de première op 9 augustus.

Het nieuwe drama begon zalig met een kijkcijfer van 5,2% tijdens de pilot-aflevering, 6,5% op de tweede, 6,8% op de derde en een gemiddelde van 8,5% tijdens de vierde aflevering.

(Foto: KBS-drama)

In de vorige aflevering ontstonden er romantiek en liefdesdriehoeken tussen Seon Ho, Kang Hee en Min Gyu, gespeeld door respectievelijk Jinyoung, Krystal en Young Woo.

Ondertussen beginnen hacker Seon Ho en professor Dong Man (Cha Tae Hyun) aan een exclusief onderzoek om de crimineel te pakken te krijgen die zich in de universiteit verstopt.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD: 'Police University' aflevering 4: Krystal's afschuwelijke verleden wordt een hot topic, Cha Tae Hyun en Jinyoung werken samen om criminelen te pakken

De volgende aflevering zal het teamwork tussen Seon Ho en Dong Man laten zien. Het zal ook de groeiende gevoelens en aantrekkingskracht van Kang Hee voor zijn mede-eerstejaarsstudent laten zien.

De langverwachte aflevering wordt uitgezonden op 23 augustus om 21.30 uur. KST op KBS2.

'Police University' is ook beschikbaar voor streaming in Viu.

Welke van de drama's is jouw favoriet? Deel het met ons in de comments!
Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.