Kerstmis is vrolijker met een hele reeks geweldige K-Drama's met een breed scala aan genres om van te genieten!

Van romantiek tot actie en zelfs met een vleugje geschiedenis, deze drama's serveren veelbelovende uitvoeringen en onvergetelijke televisie-ervaringen op de kersttafel.

Hier zijn de nieuwste drama's en spannende afleveringen die je niet mag missen! Blijf lezen!1. 'Onze geliefde zomer'

(Foto: SBS)

We beginnen de lijst met een veelbelovende romantische coming-of-age-drama met een stabiele rating, Kim Da Mi en Choi Woo Sik's 'Our Beloved Summer'.

Het SBS TV-drama bracht de eerste zes afleveringen uit en genereerde veel buzz in het hele land en zelfs buiten Zuid-Korea.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Our Beloved Summer' Aflevering 6: Choi Woo Sik confronteert Kim Da Mi over hun verleden

De chemie van Kim Da Mi en Choi Woo Sik is uitstekend, en niemand mag het missen! 'Our Beloved Summer' wordt elke maandag en dinsdag om 21:00 uur uitgezonden. KST. Het is ook beschikbaar op Netflix.

2. 'Maanschijn'

(Foto: KBS)

Girl's Day Hyeri en Yoo Seung Ho's 'Moonshine' zullen je zeker doen spugen met zijn onconventionele plot en verrukkelijke uitvoeringen! Het drama volgt het verhaal van een verboden liefdesaffaire tussen een illegale alcoholbrouwer en een principiële Joseon-inspecteur.

Het historische romantische drama ging onlangs in première, maar het domineerde de rest van de andere maandag- en dinsdagdrama's die momenteel worden uitgezonden.

Vang 'Moonshine' op KBS2 om 21:00 uur. KST. Het is ook beschikbaar voor wereldwijde streaming op Viki.

3. 'Slechts één persoon'

(Foto: JTBC)

'Only One Person' is perfect voor kijkers die dol zijn op tranentrekkende en ontroerende drama's als Ahn Eun Jin, Red Velvet Joy en Kang Ye Won veranderen in drie terminaal zieke vrouwen die onverwacht vrienden worden in het kleine hospice in de stad.

Het ongewone maar realistische verhaal maakt het nieuwe melodrama van JTBC uniek. Onlangs werd 'Only One Person' uitgezonden, tegelijk met 'Moonshine' van KBS2.

Het drama wordt elke maandag en dinsdag uitgezonden op JTBC om 21:00 uur. KST. Voor online streaming zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar op Viki!

4. 'Nu gaan we uit elkaar'

'Nu gaan we uit elkaar' Aflevering 10(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Song Hye Kyo en Jang Ki Yong's eerste romantische drama samen genereert veel buzz sinds de première.

Nu er nog maar vijf afleveringen over zijn, wordt verwacht dat het drama de herkenbare problemen van verliefde mensen verder zal laten zien, evenals hun strijd om hun relatie levend te houden.

Elke vrijdag en zaterdag om 22:00 uur uitgezonden. KST, 'Now, We Are Breaking Up' is beschikbaar op SBS TV en Viu.

5. 'Sneeuwklokje'

(Foto: JTBC)

Jung Hae In en BLACKPINK Jisoo's interessant controversiële drama 'Snowdrop' ging in première met een veelbelovende start.

De onmiskenbare chemie tussen de twee heldere sterren heeft zeker de harten van K-Drama-kijkers gestolen. Met twee afleveringen in, zal het drama naar verwachting nog meer hartkloppingen krijgen als de twee zich perfect verstoppen.

Dit vind je misschien ook leuk: 'Snowdrop', afleveringen 1 en 2: De noodlottige ontmoeting van Jung Hae In en Jisoo - is het liefde op het eerste gezicht?

Ondanks de controverse rondom, zal JTBC doorgaan met de uitzending van het drama. 'Snowdrop' wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden en zal de langverwachte derde aflevering op 25 december om 22.30 uur uitbrengen. KST op JTBC en Disney Plus.