Krijg een glimp van de aankomende nieuwe afleveringen van je favoriete doorlopende Koreaanse drama's en bekijk de nieuw uitgebrachte foto's van de langverwachte films die in 2021 verschijnen!

Mijn kamergenoot is een Gumiho

woensdag - donderdag 21.00 uur (KST)

K-Drama-fans! Kijk uit naar de fantasy-romanserie van tvN Mijn kamergenoot is een Gumiho , want het heeft al twee afleveringen te gaan.Gye Sun Woo (Bae In Hyuk) neemt al afscheid van zijn eerste liefde Lee Dam (Hyeri) en is klaar om een ​​nieuw leven te beginnen in de VS. Ondertussen is Shin Woo Yeo (Jang Ki Yong) nog steeds vastbesloten om een ​​mens te worden, en Lee Dam doet haar best om de droom van de mannelijke gumiho te vervullen.

Kijkers moeten ook uitkijken voor het tweede hoofdpaar Yang Hye Sun (Kang Han Na) en Do Jae Jin (Kim Do Wan), want ze hebben hun liefde voor elkaar al bekend, en er is gezegd dat er meer grappige en schattige scènes in petto voor hun liefdesteam op het scherm.

De duivel rechter

Zaterdag - Zondag 21.00 uur (KST)

Weekenddrama De duivel rechter net begonnen, maar de hype en erkenning die het blijft ontvangen, nemen volledig toe.

Liefhebbers van K-Drama mogen de komende aflevering 5 en aflevering 6 van nooit missen De duivel rechter . Nu Kim Ga On (GOT7 Jinyoung) de echte familieachtergrond van Kang Yo Han (Ji Sung) al begon te leren kennen.

Wat de komende aflevering spannend maakt, is het mysterieuze karakter van Jung Sun A (Kim Min Jung). Haar gezaghebbende persona werd prominent in Aflevering 4 plus, ze bundelde haar krachten met Kim Ga On om de heroïsche rechter, Kang Yo Han, te onderzoeken.

Blauwe verjaardag

Playlist Studio heeft eindelijk de langverwachte trailer vrijgegeven van het aankomende webdrama met romantiek Blauwe verjaardag , met in de hoofdrollen Red Velvet's Yeri en Ji Seo Jun.

Het zal het verhaal vertellen van Oh Ha Rin, die nog steeds verlangt naar haar eerste liefde, Yang Hong Seok, die op haar 18e verjaardag een tragische dood stierf. 10 jaar na het incident verschijnt Yang Hong Seok nog steeds in de droom van Oh Ha Rin.

Deze webserie wordt op 23 juli uitgezonden op Naver TV en op 6 augustus op het officiële YouTube-kanaal van Playlist Studio.

Voor het geval je het gemist hebt: Red Velvet's Yeri toont haar meeslepende acteerwerk in de nieuwste 'Blue Birthday'-trailer

zinkgat

Cast: Cha Seung Won, Kim Sung Kyun, Lee Kwang Soo, Kim Hye Joo, Kim Hong Fa

(Foto: Osen Nieuws)

Nieuwe rampenfilm zinkgat maakt toekomstige kijkers enthousiast door een reeks personage-stills van Lee Kwang Soo te onthullen.

Voormalig Rennende man lid, Lee Kwang Soo verandert in een zielig maar nederig en verfrissend personage van Kim Seung Hyun. De film moet ergens in augustus uitkomen.

(Foto: Osen Nieuws)

Lees ook: Lee Kwang Soo's nieuwe rampkomediefilm 'Sinkhole' bevestigt release in augustus

White Day: School of Demon Exorcism

SF9's Chani en True Beauty-ster Park Yoo Na zullen in september hun filmpremière beleven met White Day: School of Demon Exorcism.

(Foto: imbc-nieuws)
White Day: School of Demon Exorcism Poster

Voorafgaand aan de vertoningsdatum bracht het productieteam al een filmische poster uit met daarop Chani's sterke en charismatische karakter als Hee Min. Park Yoo Na speelt de rol van een sterk meisje genaamd So Young.

De horror-fantasiefilm zal het verhaal verbeelden van middelbare scholieren die worstelen om hun vrienden te redden van de boze geesten die chaos veroorzaken op hun school.

Naar welke voorstellingen kijk jij uit? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.