SBS maakt zich op voor de langverwachte samenwerking van Ahn Hyo Seop en Kim Yoo Jung voor het historische drama 'Lovers of the Red Sky'.

De zender heeft de officiële trailer van het drama vrijgegeven met daarin het verleden en heden van Hong Chun Gi (Kim Yoo Jung) en Ha Ram (Ahn Hyo Seop.)

De eerste teaser, die zich afspeelt in het Joseon-tijdperk, toonde de verwrongen romantiek tussen de personages toen de woorden 'The crossroads between life and death' verschenen.De 'Lovers of the Red Sky' wekten de interesse van de kijkers omdat het de mysterieus glimmende rode ogen van Ha Ram liet zien terwijl hij zei: 'Zelfs als ik van je hield, ben ik al een dode man.'

In de volgende clip ontmoet Hong Chun Gi per ongeluk Ha Ram. 'Ben jij dit echt?' Zij vroeg.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door het officiële SBS-drama-account (@sbsdrama.official)

Terwijl de zin 'De noodlottige liefde begint' flitste, vroeg Ha Ram aan Hong Chun Gi: 'Heb je op me gewacht?' Waarop ze antwoordt: 'Ik kan je nooit vergeten', terwijl ze een glimp opvangt van hun jeugd terwijl hij Chun Gi's gezicht emotioneel aanraakt.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:Update: Kim Yoo Jung speelt ook naast Ahn Hyo Seop in nieuw SBS-drama 'Hong Chun Gi'

Releasedatum 'Lovers of the Red Sky', cast en we moeten het weten

Liefhebbers van de rode lucht(Foto: SBS Drama officiële Instagram) (Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Gebaseerd op de gelijknamige roman, geschreven door Jung Eun Gwol, wordt het aankomende historische drama begeleid door 'My Love from the Star' en 'Hyena'-regisseur Jang Tae Yoo, naast 'Be Melodramatic'-scenarist Kim Young Young.

'Lovers of the Red Sky' volgt het verhaal van een eeuwige romance tussen jeugdgeliefden Hong Chun Gi en Ha Ram.

In het drama portretteert het personage van Kim Joo Yung een mooie en getalenteerde schilder die werkt voor de Dohwaseo of de Koreaanse Koninklijke Academie voor Schilderkunst.

Ondertussen is Ha Ram, gespeeld door Ahn Hyo Seop, een blinde astroloog die ondanks zijn toestand de sterren kan lezen.

Chun Gi valt hals over kop met Ha Ram ondanks dat hij blind is. Helaas moet hij door onvoorziene omstandigheden op haar wachten.

Naast het duo bestaat de cast van 'Lovers of the Red Sky' ook uit 'Be Melodramatic'-ster Gong Myung, die de rol zal spelen van de vrijgevochten prins Anpyeong, die houdt van poëzie, kunst, boeken en alles wat romantiek illustreert.

Kwak Si Yang voegt zich bij hem als de wrede en ambitieuze prins Sooyang. In het drama portretteert hij precies het tegenovergestelde van prins Anpyeong en is hij vastbesloten om de volgende koning te worden, wat er ook voor nodig is.

De releasedatum van 'Lovers of the Red Sky' is gepland voor uitzending op SBS op 30 augustus en zal het nieuwste K-drama op maandag en dinsdag zijn.

'Liefhebbers van de Rode Hemel' Script Lezen

Tijdens hun eerste scriptlezing in november 2020 lieten hoofdrolspelers Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop, Gong Myung en Kwak Shi Yang het hele team hun enthousiaste uitvoeringen en chemie zien die de verwachtingen wekten voor het komende drama.

Destijds prezen de producenten de synergie van de castleden, wat suggereerde dat iedereen een leuke en goede werkrelatie zal hebben.

'Het was zo levendig dat elk personage in het script levendig werd gevoeld, en dit zorgde ervoor dat iedereen anticipeerde op het verhaal van 'Lovers of the Red Sky' dat in een video zou worden uitgedrukt.'

De producenten nodigden de kijkers ook uit met de woorden: 'anticipeer alstublieft op de fantasieromantiek van 'Lovers of the Red Sky' die lijkt op een schilderij.'

LEES VERDER: Doyoung van NCT toont steun voor zijn broer Gong Myung op de set van nieuw drama 'Lovers Of The Red Sky'

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills