Opkomend acteur Hwang In Yeop wordt dit jaar 30, en terwijl we zijn speciale dag vieren, zijn hier de dingen die je over hem moet weten!

Hwang In Yeop(Foto: JTBC)

Was je als Han Seo Jun ook gefascineerd door het personage van Hwang In Yeop in het romantische komediedrama 'True Beauty'? We wedden dat je dat bent! Je zou niet zo ver reiken als je hem kende.

Hwang In Yeop heeft veel liefde ontvangen, vooral toen hij de rol van Han Seo Jun begon te spelen in het geweldige hit-Koreaanse webtoondrama 'True Beauty'. Afgezien van een charismatische en jonge uitstraling, werd de 30-jarige acteur geboren om een ​​ster te worden met zijn vaardigheden: zingen, acteren en zelfs dansen! Is het waar? Ja, okey-dokey yo!Laten we u nu enkele interessante feiten geven over de verjaardagsvierder.

1. Hwang In Yeop heeft zijn militaire dienst al beëindigd.

Dit is goed nieuws voor alle fans. Hwang In Yeop was op 23-jarige leeftijd al klaar met het leger en nu hij op het punt staat de wereld te domineren met zijn onverwachte populariteit, kan de acteur vrij werken met meer projecten die voor hem liggen.

2. Hij betrad de modellenindustrie in 2017.

Met een hoogte van 185 cm en perfecte beelden veroverde Hwang In Yeop eerst de modellenindustrie voordat hij debuteerde als acteur. Oorspronkelijk sloot hij zich aan bij KeyEast Entertainment om zijn reis in het modelleren te beginnen, maar wie had gedacht dat het lopen over de catwalks slechts het begin was van het betreden van een grotere wereld die voorbestemd is om te veroveren?

Daarnaast woonde Hwang In Yeop onlangs een modeshow bij van een bekend merk in hartje Seoul.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Hwang In-yeop (@hi_high_hiy)

Lees ook: Hwang In Yeop is de nieuwe rijzende ster van Korea

3. Hij is een pro in het spelen van basketbal.

In het drama '18 Again' speelde Hwang In Yeop de rol van Goo Ja Sung, en hij heeft scènes waarin hij basketbal speelt. De kijkers waren verbaasd over zijn vaardigheden bij het spelen van het spel, zelfs in zijn doorlopende drama 'True Beauty', waarin hij een hechte concurrentiestrijd had met zijn vriend en liefdesrivaal Lee Su Ho (gespeeld door ASTRO's Cha Eun Woo).

Maar trouw aan zijn personages, speelt hij ook in het echte leven basketbal!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Hwang In-yeop (@hi_high_hiy)

(Foto: tvN)

4. Hij staat onder KeyEast Entertainment, naast 'True Beauty'-ster Moon Ga Young.

Wist je dat de 'True Beauty'-sterren Hwang In Yeop en Moon Ga Young niet alleen samenwerken in hetzelfde project, maar ook in hetzelfde bureau zitten, KeyEast Entertainment? Het bureau is een van de dochterondernemingen van SM Entertainment en is al bijna 4 jaar het thuisbureau van Hwang In Yeop.

(Foto: tvN)

5. Hwang In Yeop is veelzijdig.

Hij is misschien wat laat de wereld van de acteerindustrie binnengekomen door de anderen, maar Hwang In Yeop heeft de steun en liefde gekregen die hij verdient. Naast het lopen op de catwalks, is hij ook een geweldige zanger. Er zijn veel scènes uit zijn eerdere en doorlopende drama's die laten zien hoe betoverend zijn stem is, dat de kijkers en fans willen weten hoe het voelt om een ​​serenade te krijgen van de knappe acteur.

Natuurlijk kon niemand zijn iconische dansmoves vergeten in een van de afleveringen van 'True Beauty'. Het is al online bekeken en heeft zelfs parodieën van zijn internationale fans. Bovendien maakt zijn nooit eindigende humor hem aantrekkelijker voor velen.

Lees ook: Bekijk de hete en beroemde dansbewegingen van Hwang In Yeop uit de hit Drama 'True Beauty'

Dit zijn slechts enkele van de interessante feiten over Hwang In Yeop, zijn onverwachte verschijning in de K-dramascene maakte een grote indruk op de Hallyu-wereld, waardoor hij meer kansen kreeg om zijn liefde voor kunst te tonen.

Lees ook: Wist je dat 'True Beauty'-sterren Cha Eun Woo en Hwang In Yeop studeerden in de Filippijnen?

We wensen je een gelukkige verjaardag, Hwang In Yeop, en moge dit jaar vol groei en oprecht geluk voor je zijn!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Hwang In-yeop (@hi_high_hiy)

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins