Madonna stortte in tijdens haar veelgeprezen optreden tijdens de 'Brit Awards' 2015 in Londen op woensdag. Om de tekst van haar nieuwe single 'Living For Love' te realiseren, viel de zangeres hard van een trap en liet ze haar microfoon vallen. Zie haar vallen tijdens het optreden en lees hieronder meer over het incident!

Madonna's grote terugkeer naar de 'Brit Awards' na een afwezigheid van 20 jaar verliep niet zo geweldig als haar fans hadden gehoopt. Hoewel het onmogelijk is te zeggen dat het precies mis ging, vloog de zangeres aan het begin van haar 'Living For Love'-optreden achteruit een trap af terwijl een danseres aan haar cape trok.

Als je bijgelovig bent, wat dacht je dan van dit beetje verdraaide ironie: het gloednieuwe nummer bevat de tekst 'Lifted me up en zag me struikelen', evenals 'Took me to heaven and let me fall down'.Gewoon toeval? Bekijk de video hieronder:

Door een defect in de garderobe of door een danseres die het serieus verknalde, kreeg Madonna een enorme schok. De pijnlijke val zorgde ervoor dat de legendarische artiest verschillende teksten in het nummer miste nadat ze haar microfoon had laten vallen.

Toch was de superster ondanks de omstandigheden een goede sport. Madonna pakte haar microfoon en bleef ondanks het incident optreden, hoewel haar stem aanvankelijk wankel leek.

Hoewel ze herstelde aan het einde van het optreden van de 'Brit Awards' 2015, was het duidelijk te zien dat Madonna's grote terugkeer niet helemaal was wat ze had gepland.

Wat vond je van Madonna's grote terugkeer naar het podium van de 'Brit Awards'? Denk je dat ze goed gepresteerd heeft ondanks de verschrikkelijke val? Zullen jullie de 'stumble' en 'fall down' teksten van 'Living For Love' ooit nog hetzelfde zien? Geluid uit in de comments hieronder!