MBC's speciale uitzending, 'Youth Documentary 20 Again' genaamd, heeft de officiële trailer vrijgegeven en de premièredatum voor de 'Coffee Prince'-reünie bevestigd!

Na 13 jaar zal een opwindende reünie van het hitdrama 'Coffee Prince' cast - Gong Yoo, Yoon Eun Hye, Chae Jung Ahn, Kim Dong Wook, Kim Jae Wook en Lee Sun Kyun - de kijkers verheugen en opwinden. Ze verzamelden zich allemaal opnieuw in Seogyo-dong en Buam-dong, waar een paar filmlocaties van het drama plaatsvonden.

MBC officiële trailer + releasedatum bevestigd voor Coffee Prince Documentary Reunion(Foto: MBC) MBC officiële trailer + releasedatum bevestigd voor Coffee Prince Documentary Reunion(Foto: MBC)

LEES OOK:MBC brengt jeugddocumentaire uit over 'Coffee Prince' + hoofdrolspelers om na 13 jaar te herenigenDe acteurs deelden hun aanmoediging en gedachten over het drama terwijl ze naar videoclips keken die herinneringen naar boven brachten. Daarnaast zal de productie ook nieuwe verhalen onthullen van de inzichten van regisseur Lee Yoon Jung over de cast van de line-up en andere geheimen achter de schermen waar niemand iets vanaf wist.

Ter herinnering, MBC deed in 2018 een reüniedocumentaire seizoen 1 voor Jang Na Ra, Park Kyung Lim en cast in de dramaserie 'Nonstop' (2000). De hele cast herenigd na 18 jaar. De documentaire kreeg een positieve reactie toen leden het rijk van nostalgie betraden.

(Foto: MBC)

VERWANT: BEKIJK: Cast 'Coffee Prince' herenigd in nieuwe documentaire + teaser uitgebracht

Deze keer herbeleeft MBC het hitdrama 'Coffee Prince' in seizoen 2 van 'Youth Documentary', waarin de getalenteerde acteurs en actrices worden herenigd die beroemd werden nadat het drama werd uitgezonden.

'Coffee Prince' is een klassieke K-dramaserie geweest die onvervangbaar is en het beste past om het leven van het zijn te bespreken jong .

Bekijk de 'Coffee Prince' OST hieronder:

Volgens PD Kim Hyun Ki, 'Toen we in 2018 aan een jeugddocumentaire dachten en de cast van 'Nonstop' terugbrachten, plande ik alleen met de gedachte de oude foto's te willen zien en waar leden weer samenkwamen. Maar 'Coffee Prince' kwam in dezelfde context, aangezien de retro-rage terug is. Ik hoop dat het anderen de kans geeft om terug te blikken op hun vorige leven en een besluit te nemen op dit moment.'

(Foto: MBC)

De uitzending is te zien op 24 september en 1 oktober om 22:40 uur. KST.

Bekijk hier de officiële trailer!