Omroeporganisatie versierde het jaar 2021 met een hele reeks verbazingwekkende en opmerkelijke drama's zoals 'Oh! Master' met Lee Min Ki en After School Nana en 'Check The Event' met Girl's Day Minah, Kwon Hwa Woon en Ahn Woo Yeon.

Het jaar 2022 is een gouden jaar voor enthousiaste Zuid-Koreaanse dramakijkers, aangezien MBC op 13 september haar officiële dramaserie voor het jaar 2022 onthulde, wat de anticipatie versterkte.

Namgoong Min pronkt met spionage-actievaardigheden in 'The Veil'

(Foto: MBC)

Het jaar 2021 zal met een knaller worden afgesloten als Namgoong Min het kleine scherm siert met zijn nieuwe spionage-actie-dramaserie 'The Veil' (ook bekend als 'Black Sun'), die de start vormt van de relais van de nieuwe MBC-drama's die zeker boeiend zullen zijn zijn kijkers.Naast Namgoong Min zijn Kim Ji Eun en Park Ha Sun, die hun geweldige acteervaardigheden in hun eerdere werken hebben laten zien.

De sluier(Foto: MBC officiële Instagram)

'The Veil' volgt het verhaal van een elite-spionageagent van de National Intelligence Service (NIS) die een jaar verdween nadat een verrader hem in de afgrond had laten vallen. Vervolgens keert hij terug naar de organisatie om de dader te vinden terwijl hij probeert zijn gewiste herinneringen terug te krijgen.

Namgoong Min neemt de rol aan van Han Ji Hyuk, een topagent van NIS. Aan de andere kant spelen Kim Ji Eun en Park Ha Sun respectievelijk de rollen van Yoo Je Yi en Seo Su Yeon, die ook lid zijn van de organisatie.

DE SLUIER(Foto: MBC officiële Instagram)

Doorgewinterde acteurs Kim Byung Gi, Lee Kyung Young, Jang Young Nam en Yoo Oh Seong maken ook deel uit van de serie, wat de verwachtingen wekt.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Namgoong Min toont zijn strijdlittekens en verbazingwekkende vechtvaardigheden in nieuwe 'The Veil'-teaser

Het is samengesteld door filmmaker Kim Sung Yong en scenarioschrijver Park Seok Ho. 'The Veil' wordt voor het eerst uitgezonden op 17 september om 22:00 uur. KST.

Lee Jun Ho en Lee Se Young werken samen aan nieuwe historische serie 'The Red Sleeve Cuff'

Rode mouwmanchet(Foto: MBC Drama officiële Instagram)

Na 'The Veil' volgt het vrijdag- en zaterdagdrama 'The Red Sleeve Cuff', geregisseerd door regisseur Jung Ji In en Song Yeon Hwa, met in de hoofdrollen Lee Jun Ho en Lee Se Young.

'The Red Sleeve Cuff' toont het verhaal van een treurige koninklijke romance over een hofdame die alles zou doen om het leven dat ze koos te beschermen en een koning die zijn land boven alles stelt, zelfs liefde.

De rode mouwmanchet(Foto: MBC officiële Instagram)

Het is het eerste MBC historische drama in twee jaar na 'Rookie Historicus Goo Hae Ryung', en het was gebaseerd op de populaire roman met dezelfde naam, geschreven door Kang Mi Gang.

LEES VERDER: MBC's 'The Red Sleeve Cuff' kondigt releasedatum aan + Junho 'Happy' om 14.00 uur om samen te werken met Lee Se Young

Lee Jun Ho zal de rol van prins Lee Sang op zich nemen, tegenover Lee Se Young die de rol van hofdame Seong Deok Im zal vertolken.

De rode mouwmanchet(Foto: MBC officiële Instagram) Kim Hee Zon.(Foto: MBC Instagram)

Ervaren acteurs Kang Hoon, Lee Deok Hwa, Park Ji Young en Jang Hee Jin zullen zich ook bij de cast voegen om de serie te versterken.

De uitzending is gepland op 5 november elke vrijdag en zaterdag om 22:00 uur. KST.

Kim Hee Sun keert terug als Magere Hein met nieuw drama 'Tomorrow'

Kim Hee Sun en SF9(Foto: Nieuws1)

'The Lady in Dignity'-actrice Kim Hee Sun keert terug naar het kleine scherm en opent het jaar 2022 met haar nieuwe drama 'Tomorrow', na twee jaar inactiviteit.

Filmmakers Kim Tae Yoon en Seong Chi Wook en scenarioschrijvers Park Ran en Kim Yu Jin stelden een spannend drama samen op basis van een gelijknamige webtoon die, interessant genoeg, het verhaal laat zien van speciale grim reapers die kwamen om mensen te redden.

LEES OOK:Kim Hee Sun en Rowoon van SF9 hebben het hof gemaakt om het komende fantasy-drama 'morgen' te leiden

Kim Hee Sun zal de rol spelen van Goo Ryeon, een grim reaper die ook werkt als hoofd crisisbeheer op het hoofdkwartier van spookbeheer in de onderwereld.

Dus Ji Sub(Foto: Bnrthin en Rowoon officiële Instagram)

De unieke en rijke plot van het drama, en de verschijning van SF9-lid en hartenbreker Rowoon, verhoogde de verwachtingen van de potentiële kijkers.

'Tomorrow' zal in de eerste helft van het jaar 2021 op het kleine scherm verschijnen.

Dus Ji Sub keert terug als dokter-advocaat in 'Dr. Advocaat'

Dus Ji Sub(Foto: 51K officiële Instagram)

'Dr. Lawyer', een meesterwerk gemaakt door regisseur Lee Yong Seok, speelt de doorgewinterde acteur So Ji Sub die terugkeert naar het kleine scherm na zijn verschijning in het drama 'My Secret Terrius' uit 2018.

Hij zal de rol op zich nemen van Han Yi Han, een bekwame chirurg die helaas alles verliest en advocaat wordt die gespecialiseerd is in medische procesvoering.

Park Hae Jin(Foto: 51K officiële Instagram)

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: Dus Ji Sub heeft bevestigd drama comeback te maken met 'Doctor Lawyer'

Het opwindende medische rechtbankdrama wil de harten van potentiële kijkers raken, maar ook troost en empathie bieden.

'Dr. Lawyer' wordt in de tweede helft van 2022 uitgezonden.

Park Hae Jin verandert in een tovenaar in nieuw Rom-Com-drama 'Vanaf nu, Showtime!'

Actrice Jin Ki Joo en acteur Park Hae Jin(Foto: Instagram van Park Hae Jin)

'Cheese in the Trap'-acteur Park Hae Jin zal de kijkers ontmoeten met zijn nieuwste romantische comedy-drama 'From Now On, Showtime!', samen met Jin Ki Joo.

Het volgt het verhaal van een goochelaar genaamd Cha Cha Woong, die een geest bestuurt en plotseling een vrouwelijke detective ontmoet. De twee werken vervolgens hand in hand om een ​​onderzoekszaak op te lossen door middel van een gezamenlijk psychisch onderzoek.

(Foto: Jin Ki Joo en Park Hae Jin Instagram)

Misschien vind je het ook leuk: Park Hae Jin ontmoet professionele illusionist Lee Eun Gyul om magie te leren voor zijn nieuwe drama 'From Now, Showtime'

'From Now On, Showtime' wordt in de eerste helft van 2022 uitgezonden.
Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.