'Master's Sun' Kim Yong Gun en So Ji Sub ruimen de misverstanden over elkaar op.

Op 11 september, de 11e aflevering van het SBS-drama 'Master's Sun', werd Joo Joong Won (So Ji Sub) herenigd met zijn vader (Kim Yong Gun).

Joo Joong Won en Tae Gong Shil (Gong Hyo Jin) helpen de misverstanden tussen een overleden president van Giant Mall en zijn zoon op te helderen. Joo Joong Won verwelkomt vervolgens zijn vader die later op die dag in Seoul aankomt. Na te zijn geraakt door de hereniging van de geest van de president van Giant Mall en zijn zoon, is de houding van Joo Joong Won tegenover zijn vader anders.Over het ontvoeringsincident zegt Joo Joong Won: 'De verantwoordelijke is Hee Joo (Han Bo Reum).' Zijn vader antwoordt: 'Ik heb ze de ketting gegeven zodra ik hoorde dat je ontvoerd was.'

Jarenlang geloofde Joo Joong Won dat er een ongeluk was gebeurd omdat zijn vader het losgeld niet aan zijn ontvoerders wilde betalen. Zijn vader vertelt hem ook dat er een mogelijkheid is dat Cha Hee Joo nog in leven is.

Joo Joong Won zegt: 'Heb je toevallig het feit verborgen dat je de ketting aan Hee Joo hebt gegeven omdat je dacht dat ik gewond zou raken? Wat het ook is, het is moeilijk te geloven dat Hee Joo nog in leven is.'

Werken met Gong Tae Shil hielp Joo Joong Won zijn bewakers te laten zakken en zich weer open te stellen voor zijn vader met vergevingsgezindheid en begrip.