Im Soo Jung en Lee Do Hyun's eerste dramaproject samen, 'Melancholia', deelt een glimp van hun leven op 8 oktober.

'Melancholia' volgt het verhaal van een wiskundeleraar en een voormalig wiskundig genie die zijn passie voor cijfers verloor. Samen ontdekken ze hun doel in hun leven terwijl ze zich een weg banen door de misvattingen, corruptie en schandalen van de school.

Im Soo Jung en Lee Do Hyun Kdrama Melancholie Geeft nieuwe teaser vrij

In het drama neemt Im Soo Jung de rol aan van wiskundeleraar Ji Yoon Soo, die vol passie en vastberadenheid is om de harten en geesten van haar studenten te vormen. Tegenover Lee Do Hyun die het voormalig Math-genie Baek Seung Yoo zal vertolken, die jarenlang spoorloos verdween.(Foto: tvN)

De teaser begint met Ji Yoon Soo die warm naar iemand staart en zegt: 'Je ogen zien de wereld door de ogen van wiskunde. Dat is bijzonder.'

(Foto: tvN)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Im Soo Jung toont passie als leraar in nieuwe Kdrama 'Melancholia' Stills

Dan komt het voormalige wiskundegenie Baek Seung Yoo schuchter naar haar toe. Seung Yoo was een wonderkind met een hart voor getallen en vergelijkingen, maar toen hij ouder werd, verloor zijn liefde voor wiskunde.

Zonder vooroordelen begroet Yoon Soo hem met ontzag en warmte, 'Leuk je te ontmoeten.' De eerste ontmoeting van de twee personages is een voorafschaduwing van de opmerkelijke scènes die zich zullen ontvouwen naarmate het verhaal vordert.

(Foto: tvN)

In de volgende scène verdrinkt Baek Seung Yoo alleen in zijn pijnlijke gedachten. Ooit hield hij van wiskunde, maar nu is hij in iets anders geïnteresseerd.

'Het is niet gelukt. Dat is het probleem. Ik wil opgeven. Deze problemen zijn niet op te lossen', dacht hij. Zijn peinzende gevoelens duiden op een veel zwaardere reden en diepte waarom hij stopte, wat de nieuwsgierigheid stimuleert.

(Foto: tvN)

Echter, de slimme en gastvrije leraar Yoon Soo komt opdagen, en de eenzame Seung Yoo ziet weer hoop. Een glimlach kruipt op zijn gezicht dat ooit gevuld was met melancholie.

LEES OOK: Lee Do Hyun verandert met Im Soo Jung in een opgebrand wiskundig genie in 'Melancholia'

Dan vraagt ​​hij: 'Kan ik het op mijn manier doen? Voor iets vallen en er nooit meer uit vallen...'

Hiermee laat het tafereel van de eerste ontmoeting van Seung Yoo en Yoon Soo een diepe, aanhoudende indruk achter.

De nieuw uitgebrachte teaservideo van 'Melancholia' van Im Soo Jung en Lee Do Hyun toont de charmes van de twee verschillende personages, die allebei een unieke kijk hebben op wiskunde en zelfs op het leven.

LEES VERDER: Lee Do Hyun onthult dat hij momenteel wiskunde leert voor zijn rol in 'Melancholia'

In het bijzonder wordt ook aandacht besteed aan hoe de twee met elkaar harmoniëren, hun chemie en synergie op het scherm.

Kdrama Melancholie Pre-productie en releasedatum

tvN's 15th Anniversary Special Drama 'Melancholia' is geregisseerd door Kim Sang Hyeop en geschreven door Kim Ji Woon.

(Foto: tvN)

Behalve het duo zullen ook Jin Kyung, Oh Hye Won, Lee Sang Jin, Jang Hyun Sung en Baek Ji Won het aanstaande drama versterken.

Misschien vind je het ook leuk:Im Soo Jung en Lee Do Hyun roepen diepe emoties op in nieuwe 'Melancholia'-posters

'Melancholia' wordt voor het eerst uitgezonden op woensdag 3 november om 22.30 uur. op tvN. Voor internationale kijkers zal het beschikbaar zijn voor streaming op iQIYI.