Teasers voor drama's moeten kijkers enthousiast maken voor het komende drama. En de nieuwe teaser voor Oh My Venus zal waarschijnlijk precies dat doen.

Het KBS-drama heeft een romantische teaser uitgebracht waarin de twee sterren van het drama op een bed spelen, wat er vrijwel van uitgaat dat de twee personages op één zullen eindigen.

In de teaser leunt het personage van Shin Min Ah op het bed en komt het personage van So Ji Sub dichterbij. Eerst lijkt ze zijn omhelzing te verwelkomen, maar dan gebruikt ze de kracht in haar benen en armen om hem vast te pinnen.Daarna zegt hij dat er op 6 november een drama komt dat je niet kunt ontlopen.

Fans hoefden er niet van overtuigd te zijn dat er chemie is tussen deze twee sterren die samen verschenen in een reeks gedenkwaardige Giordano-advertenties. Misschien verwees de trailer naar het feit dat So Ji Sub een trainer speelt in dit drama. Hij traint het karakter van Shin Min Ah om in zo'n goede vorm te komen dat ze hem kan overmeesteren.

Shin Min Ah speelt Kang Joo Eun, een 33-jarige vrouw die probeert fitness en een gezondere levensstijl te omarmen, midden in haar drukke carrière als advocaat. Dus Ji Sub is Kim Young Ho, een veelgeprezen persoonlijke trainer uit Hollywood, wiens persoonlijkheid botst met Joo Eun, terwijl hij probeert haar in vorm te krijgen.

Joo Eun-personage wordt geïnspireerd om in vorm te komen als ze ziet hoe het het leven van haar beste vriend en collega-advocaat, gespeeld door Yoo In Young, heeft veranderd.

Dus de fans van Ji Sub zijn al enthousiast dat hij een comeback zal maken op het kleine scherm, aangezien zijn laatste drama de 2013 Hong Sisters-hit The Master's Sun was met co-ster Gong Hyo Jin. Sindsdien is hij gefocust op zijn muziek en bracht hij het nummer So Ganzi uit in juli 2015. Zijn nummer was een samenwerking met de hiphopgroep Soul Dive.

Shin Min Ah was voor het laatst te zien op het kleine scherm in Arang and the Magistrate in 2012. Sindsdien is ze te zien in drie films, The X, Gyeongju en My Love, My Bride.

Wat vind jij van deze trailer?

Het drama gaat in première op 16 november na de finale van Cheeky A Go Go.