Het huis waarin Phil, Claire en hun kinderen Hayley, Alex en Luke wonen, is zojuist verkocht voor $ 2,15 miljoen! Zal de familie Dunphy met de nieuwe eigenaar ook moeten verhuizen?

Spoiler alert! De show gebruikt alleen de buitenkant van het huis, maar voor scènes in het huis gebruiken ze eigenlijk een geluidsbeeld! Dus ik denk dat de familie Dunphy toch niet verhuist.

De moderne familie Het huis van Dunphy is net onder de vraagprijs van $ 2,35 miljoen verkocht. 20th Century Fox betaalt de eigenaren van het huis een vergoeding elke keer dat er buitenscènes worden opgenomen, en het lijkt erop dat deze regeling zal worden verlengd voor de nieuwe eigenaren van het huis, tenminste als ze ermee instemmen! Maar wie wil er tegenwoordig geen deel uitmaken van een van de meest geliefde series? Rechts?Het schattige huis van 2792 vierkante meter ligt in de wijk Cheviot Hills aan de westkant van Los Angeles. Het heeft vier slaapkamers, vier en een halve badkamer en een keuken gevormd met granieten werkbladen. Het heeft ook het sierlijke en perfecte witte houten hek, waar we zo graag naar kijken Modern Family.

Eigenlijk zijn de andere twee woningen ook vlakbij. Het huis van Mitch, Cameron en Lily bevindt zich in Century City, terwijl het huis van Jay, Gloria en Manny zich in Brentwood bevindt. Evenzo worden alleen de buitenkanten van de huizen gebruikt voor de show.

De vorige eigenaar van het huis Dumphy, die de deal sloot met 20eCentury Fox, is Paul Chiames. Hij vertelde dat het huis een mini-toeristische attractie is geworden, met fans die langskomen om foto's te laten maken.

'Modern Family' won vorig jaar voor de vierde keer op rij Best Comedy Series. En het lijkt erop dat de show het record van 'Frasier' met vijf overwinningen op rij kan verslaan. Of zal de tv-academie dit beu worden, net als met 'Mad Men', dat vier jaar op rij de hoogste dramaprijs opeiste voordat het werd uitgesloten van de Emmy's? We hopen echt op het eerste!