De tijdloze schoonheid van Son Ye Jin, Kim Tae Hee en Song Hye Kyo heerst nadat ze zijn uitgeroepen tot de mooiste Koreaanse actrices.

Te midden van een hele reeks nieuwe actrices en nieuwkomers in K-dramaland, gaat er niets boven de betoverende schoonheid van deze Hallyu-koninginnen.

Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo(Foto: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo officiële Instagram)

Volgens een media-outlet stemden Japanse fans wie van de Zuid-Koreaanse sterren van 35 tot 44 jaar het helderst uitblinkt.Rankingoo, een Japanse website, hield een peiling met de titel 'De mooiste Koreaanse actrices tussen de 35 en 44' en vroeg deelnemers wie volgens hen in de categorie past.

Hier is een overzicht van de eindresultaten, waarbij de top 10 van mooiste Koreaanse actrices van eind 30 tot 40 wordt onthuld.

#1 Zoon Ye Jin

Son Ye Jin voor Elle Korea(Foto: Elle Korea officiële Instagram)
Son Ye Jin voor Elle Korea

De meeste stemmen krijgen de ster 'Crash Landing on You' en aanstaande zoon Ye Jin.

LEES VERDER: Son Ye Jin schittert in allereerste tijdschriftfoto na aankondiging van verloving met Hyun Bin

Met haar tijdloze schoonheid lijdt het geen twijfel hoe Hyun Bin verliefd werd op de Koreaanse koningin van het melodrama.

#2 Kim Tae Hee

Kim Tae Hee(Foto: Kim Tae Hee officiële Instagram)

Zelfs op 41-jarige leeftijd zag Kim Tae Hee eruit alsof ze nog steeds rollen kon boeken die geschikt waren voor jonge professionals van achter in de twintig.

Volgens berichten is de 'Hi Bye, Mama!' star is nogal kieskeurig als het gaat om huidverzorgingsingrediënten; zo houdt ze haar huid er jeugdig uit. Bovendien zorgt ze ervoor dat stress op afstand wordt gehouden.

#3 Song Hye Kyo

Song Hye Kyo(Foto: Instagram van Song Hye Kyo | Michaa-kanaal)
Song Hye Kyo

Op de derde plaats landt de al even mooie Song Hye Kyo.

Met haar iconische schoonheid lijdt het geen twijfel waarom haar partners op het scherm jonger worden; dit komt omdat de Hallyu-koningin een jeugdige gloed uitstraalt.

#4 Yoo In Na

Yoo In Na(Foto: YG-podium)

Fans waren stomverbaasd toen ze zagen dat Yoo In Na er fantastisch uitzag in haar comeback-serie 'Snowdrop'.

De 39-jarige ster illustreert K-beauty-doelen met haar rechte wenkbrauwen, porseleinen huid, jeugdige gloed en lijkt niet een beetje ouder te worden.

#5 Park Min Young

Park Min Young onthult dat ze worstelde met het filmen van het komende drama 'Forecasting Love and Weather(Foto: JTBC officiële Instagram)

Aftopping op de vijfde plek is Park Min Young.

Van haar vroege jaren als commercieel model tot haar tien jaar durende carrière als actrice, fans zijn nog steeds gebiologeerd door de iconische schoonheid van de 36-jarige ster.

#6 Kim Ha Neul

Kim Ha Neul(Foto: Kim Ha Neul officiële Instagram)

Wie had gedacht dat deze Zuid-Koreaanse schoonheid 44 is?

Kim Ha Neul fascineerde de kijkers toen ze werd gekoppeld aan Lee Do Hyun, die 17 jaar ouder is dan zij voor de Kdrama '18 Again.'

#7 Lee Bo Young

Lee Bo Young(Foto: Lee Bo Young)

Een andere Kdrama-ster die veroudert als een goede wijn is Lee Bo Young.

Op 43-jarige leeftijd, met twee kinderen en gelukkig getrouwd met Ji Sung, straalt de veelzijdige actrice altijd chic en elegantie uit.

#8 Han Ji Min

Han Ji Min(Foto: BH Entertainment)

Model geworden actrice Han Ji Min pronkt met haar natuurlijke schoonheid en onmiskenbare gloed in de nieuwste teaser van 'Our Blues'.

Ze onthulde ooit dat haar schoonheidsgeheim zich richt op het ontgiften van haar lichaam en raadt het drinken van azijn aan om te ontgiften en wallen te verminderen.

#9 Ga Joon Hee

Ga Joon Hee(Foto: Go Joon Hee officiële Instagram)

De 36-jarige Go Joon Hee staat vooral bekend om haar rol als Min Ha Ri in 'She Was Pretty' en voegt zich bij de lijst van mooiste Koreaanse actrices van eind jaren '30 tot '40.

# 10 juni Ji Hyun

Jun Ji Hyun -Jirisan(Foto: tvN's officiële Instagram)

Aftopping van de lijst is Jun Ji Hyun.

De iconische schoonheid van de 'Jirisan'-ster lijkt zelfs op 40-jarige leeftijd tijdloos.

VOOR HET GEVAL U MIST: Hallyu Queens Song Hye Kyo en Jun Ji Hyun zijn de best betaalde actrices van Kdrama

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills