Shin Hye Sun heeft misschien haar langverwachte filmcomeback!Volgens een exclusief rapport uitgebracht door YTN op 9 oktober, is de 'Mr. De actrice van Queen werd gecast om de aankomende film 'Brave Citizen' te leiden.

Op dezelfde dag bevestigde Shin Hye Sun's bureau YNK Entertainment dat de actrice een castingaanbieding voor 'Brave Citizen' heeft ontvangen en het project positief overweegt.

Als ze het aanbod accepteert, zal de 'She Was Pretty'-ster de rol spelen van So Si Min, een held die indruk maakte en het land regeerde met haar uitstekende hapkido-vaardigheden tijdens haar middelbare schooltijd.Jaren later wordt ze parttime lerares en onverwachts wordt Si Min het volgende doelwit van Han Soo Kang, een opvliegende en kwaadaardige student die Si Min vroeger kende.

Shin Hye Sun(Foto: YNK Entertainment officiële Instagram| | tvN)

De regisseur van de films 'You Are My Sunshine' en 'Closer to Heaven' Park Jin Pyo zal de leiding hebben over 'Brave Citizen'.

'Brave Citizen' is een bewerking gebaseerd op een origineel webtoonverhaal met dezelfde naam.

Ondertussen, zodra de casting al is bevestigd, zal de productie officieel beginnen met de productie. Er is gezegd dat de voorlopige opnames gepland zijn in december 2021.

Misschien vind je het ook leuk: Shin Hye Sun datingstatus 2021: 'Mr.Queen'-ster onthult een schokkende waarheid over 'My Secret Romance'-acteur Sung Hoon

Kang Tae Oh in gesprek met Shin Hye Sun in een nieuw project

In juli werd gemeld dat 'Doom at Your Service'-acteur Kang Tae Oh Shin Hye Sun zal vergezellen in een nieuwe horror-thrillerfilm 'Open the Door'. De 'Run On'-ster zou de rol van een detective kunnen uitbeelden.

Kang Tae Oh en Shin Hye Sun(Foto: YNK's Instagram / Man of Creation Instagram)

Ondertussen heet de potentiële rol van Shin Hye Sun Soo Hyun, een vrouw die het moeilijk krijgt om alleen te wonen toen ze de nieuwe tweedehands wasmachine online kocht. Helaas wordt ze het volgende doelwit van een misdaad.

Heeft Shin Hye Sun een aankomend Kdrama?

Na het succes van 'Mr. Queen,' Shin Hye Sun heeft nog geen bevestigd Koreaans drama. Fans wachten al op haar comeback in het drama en zijn verheugd om Shin Hye Sun weer een uitdagende rol te zien spelen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door YNKentertainment (@ynkentertainment)

Ondertussen is Shin Hye Sun actief in het doen van merkaanbevelingen en fotoshoots voor tijdschriften. De meeste van haar recente activiteiten zijn te vinden op de officiële Instagram van YNK Entertainment.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door YNKentertainment (@ynkentertainment)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Doom at Your Service'-acteur Kang Tae Oh in gesprek om te werken met 'Mr. Queen' Star Shin Hye Sun in nieuwe horrorfilm 'Open the Door'

Ben je enthousiast over de potentiële films van Shin Hye Sun? Laat het ons weten in de reacties!

Houd je tabbladen hier op KDramastars open voor meer updates van K-Drama en beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Shai Collins schreef dit.