'River Where the Moon Rises'-ster Na In Woo en 'Taxi Driver'-actrice Pyo Ye Jin werden geprezen voor hun optredens in hun respectievelijke drama's.

Volgens een mediabericht op 1 april krijgen deze twee nieuwe, evoluerende artiesten Na In Woo en Pyo Ye Jin lof voor het bewijzen van hun geloofwaardigheid en passie voor werk. Ze maakten moedig van de gelegenheid gebruik om deel uit te maken van de drama's die het middelpunt van controverses werden nadat de belangrijkste leiders betrokken waren bij beschuldigingen van pesten op school.

Na In Woo en Pyo Ye Jin gekozen als dramaleiders

Na In Woo verving Ji Soo als On Dal in de doorlopende KBS2-serie 'River Where the Moon Rises'. Hoewel het drama al tot de 18e aflevering was gefilmd, besloot de productie Ji Soo en al zijn optredens in elke aflevering te schrappen en al zijn scènes opnieuw op te nemen met Na In Woo als de nieuwe hoofdrol.Na In Woo(Foto: Cube Entertainment officiële Facebook)

LEES OOK: 'River Where the Moon Rises' Aflevering 13: Na In Woo beschermt Kim So Hyun tegen hun vijand

De 28-jarige actrice Pyo Ye Jin daarentegen is de nieuwe Go Eun in het SBS-drama 'Taxi Driver'. Ze verving APRIL's Naeun in de serie. De laatste was betrokken bij beschuldigingen van pesten en stond in de problemen voor een pre-debuut-gebeurtenis.

Het was niet eenvoudig om de perfecte acteurs te vinden om de rollen in te vullen, maar Na In Woo en Pyo Ye Jin konden laten zien dat ze de kans verdienen die ze krijgen.

(Foto: SBS officiële Instagram)

LEES OOK:Pyo Ye Jin voelt zich 'comfortabel' in samenwerking met Lee Je Hoon voor aankomend drama 'Taxi Driver'

Zelfs als deze twee werden geselecteerd als vervangers om de hoofdrolspelers te vervangen, bewijzen ze voortdurend dat 'er een kans is in een crisis'.

De sterren 'River Where the Moon Rises' en 'Taxi Driver' tonen hun professionele werkethiek en zijn bewonderenswaardig synchroon met hun nieuwe personages. Ze kregen ook snel het vertrouwen van het productieteam voor hun houding en goed teamwerk.

Fans en kijkers zijn er ook voorstander van om hen als nieuwe hoofdrolspelers te hebben.

Na In Woo en Pyo Ye Jin bewijzen hun geloofwaardigheid

Vanwege zijn drama 'River Where the Moon Rises', aldus het team, is volgens sommige observaties Na In Woo op weg om een ​​van de Hallyu-sterren te worden.

Deze doorlopende KBS2-serie werd verkocht aan 190 landen in het buitenland. Een van de drama-functionarissen zei: 'Eind februari is 'River Where the Moon Rises' verkocht aan VIU, een streamingsite onder het bedrijf PCCW Media.'

De vertegenwoordiger voegde eraan toe, 'Nu Na In Woo een grote schare fans verwerft in Korea, zal de status van de acteur veranderen nadat hij van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om zijn gezicht in het buitenland bekend te maken.'

Kim So Hyun en Na In Woo(Foto: KBS officiële Instagram)

Ondertussen heeft Pyo Ye Jin fantastisch geacteerd in haar eerdere projecten, zoals 'VIP', 'While You Were Sleeping', 'Love Returns' en meer. Ze was in staat om stabiel acteerwerk te laten zien in elk personage dat ze portretteert.

Hoewel ze niet de kans kreeg om als hoofdrolspeler te worden gekozen, was de kans die haar werd gegeven al een zegen om meer vertrouwd te raken in de ogen van de kijkers.

(Foto: SBS officiële Instagram)

Met hun passie voor werk en het delen van hun talenten voor de wereld om te zien, zijn Na In Woo en Pyo Ye Jin inderdaad acteurs die erkenning verdienen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins