MBC's aankomende actiespionagedrama 'The Veil' heeft een nieuwe teaserposter uitgebracht met de hoofdrolspeler Namgoong Min.

Namgoong Min die zonder een spoor verdwijnt keert terug in 'The Veil'

'The Veil' (ook wel 'Black Sun' genoemd) gaat over een elite-topagent, genaamd Han Ji Hyuk (Namgoong Min), bij de National Intelligence Service (NIS), die een heel jaar spoorloos verdween.

Nam Goong Min in(Foto: MBC Drama Official Account)

Daarna keert hij terug als lid van een berucht misdaadsyndicaat om de verrader te vinden die hem na een jaar van verdwijning dood in de afgrond heeft laten vallen.(Foto: MBC)
'The Veil'-acteur Namgoong Min

In de nieuwe poster bevindt Han Ji Hyuk zich op een donkere, griezelige plek vol dode mensen. Hij staat in het midden, hoewel ruig en moe, straalt hij nog steeds een intimiderend en sterk aura uit.

Terwijl hij om zich heen kijkt naar de gevallen mannen, heeft hij een donkere, norse uitdrukking op zijn gezicht terwijl hij zijn pistool in één hand houdt.

In deze strijd is Han Ji Hyuk de enige overlevende.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Krystal, Jinyoung en Cha Tae Hyun onthullen de speciale charmes van 'Police University' + Drama brengt nieuwe stills van Krystal uit

De tekst op de poster vertaalt zich letterlijk in: 'Onthoud dat twijfel overleven is', wat zijn noodlottige situatie impliceert van een jaar lang verdwijnen vanwege iemands verraad.

De verwachting van fans steeg naar het dak bij het zien van de teaserposter, benieuwd hoe topagent Han Ji Hyuk zijn zaak zal oplossen nadat hij voor een zeer lange tijd in de afgrond was gegooid.

'The Veil'-productieteam en cast

'The Veil' is Namgoong Min's eerste drama uit 2021 op het kleine scherm na de hoofdrol in 'Awaken' met AOA's Seolhyun, Lee Chung Ah en Yoon Sun Woo.

Nam Goong Min in(Foto: MBC Drama Official Account)

Tegenover acteur Namgoong Min staat 'Dong Yi'-actrice Park Ha Sun die de rol zal spelen van Seo Soo Yeon, de medewerker van Han Ji Hyuk en het hoofd van het Center for Criminal Information Investigation.

Misschien vind je het ook leuk:Girl's Day's Minah en Kwon Hwa Woon maken een bitterzoete reis naar het eiland Jeju in nieuwe 'Check The Event'-teaser + Drama onthult nieuwe posters met Ahn Woo Yeon

'Hell Is Other People'-actrice Kim Ji Eun voegt zich ook bij de cast als Yoo Je Yi, de partner en medewerker van Han Ji Hyuk die vroeg afstudeerde aan het Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST).

'It's Okay to Not Be Okay' Jang Young Nam en 'Black Dog: Being A Teacher' Kwon So Hyun voegen zich ook bij de cast.Veteraanacteurs Kim Byung Ki, Lee Geung Young en Yu Oh Seong maken ook deel uit van de serie.

Het spionagedrama wordt geleid door regisseur Kim Seong Yong en scenarioschrijver Park Seok Ho is momenteel bezig met filmen.

De première van 'The Veil' staat gepland voor september 2021 op MBC.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'The Great Shaman Ga Doo Shim' dropt foto's achter de schermen met de vriendschap van Kim Sae Ron en Nam Da Reum

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.