Een van de meest verwachte dramaseries van 2021 is MBC's spionage-actie 'The Veil' (ook bekend als 'Black Sun') met de hoofdrol van 'Remember: War of the Son'-acteur Namgoong Min.

Op 27 augustus bracht 'The Veil' zijn derde actievolle drama-teaservideo uit, waarin het geweldige acteerwerk en de vechtkunsten van hoofdrolspeler Namgoong Min worden belicht.

Namgoong Min vecht voor zijn leven in 'The Veil'

Nam Goong Min in(Foto: MBC Drama Official Account)

'The Veil'-ster Namgoong Min kreeg veel aandacht en lof van het publiek met zijn uitstekende spionage-actie.Namgoong Min is een van de meest talentvolle acteurs in de industrie, aangezien hij speelde in populaire en succesvolle drama's 'A Girl Who Sees Smells', 'Beautiful Gong Shim', 'Good Manager', 'Man to Man' en 'Doctors'. .'

Op 27 augustus onthulde MBC de derde teaservideo voor de nieuwe vrijdag- en zaterdagdramaserie. De derde teaser bevatte de spectaculaire spionageactie van Namgoong Min, die de rol speelt van de elite special agent Han Ji Hyuk.

De sluier(Foto: MBC officiële Instagram)

In de gepubliceerde video werden de littekens van de strijd van Han Ji Hyuk over zijn hele lichaam getoond terwijl zijn doordringende ogen de verdachte omgeving aftasten, waardoor de spanning werd gemaximaliseerd.

Terwijl hij naar zichzelf in de spiegel kijkt, begint hij zich af te vragen wat er een jaar geleden met hem is gebeurd dat hem geheugenverlies veroorzaakte.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: MBC's nieuwe drama 'The Veil' brengt nieuwe zwart-witposter uit met het charisma van Namgoong Min

Bovendien wekten Namgoong Min en de wilde achtervolging van zijn vijand de nieuwsgierigheid van de kijkers.

Namgoong Min in(Foto: MBC Instagram)

De derde teaservideo benadrukte het charisma en de aantrekkingskracht van acteur Namgoong Min, die transformeerde in een agent van de National Intelligence Service (NIS) die de verwachting en anticipatie van potentiële kijkers versterkte.

'The Veil' Samenvatting en Productie

(Foto: MBC)

MBC's aanstaande spionage-actiedrama 'The Veil' won in 2018 de MBC Drama Screenplay Contest van schrijver Park Seok Ho. Het is geregisseerd door filmmaker Kim Seong Yong, de briljante geest achter de hitdrama's 'Children in Prison' en 'My Love Healing'.

Actrices Park Ha-sun , Kim Ji Eun, Jang Young Nam en Kwon So Hyun zullen ook deelnemen aan de nieuwe dramaserie.

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: 'Crash Landing on You'-acteur Yoo Soo Bin en Apink's Naeun vertonen geweldige dynamiek en vriendschap met Ryu Jun Yeol in nieuw drama

Acteurs Kim Do Hyun, Park Ji Woo, Lee Geung Yong en Kim Byung Ki maken ook deel uit van de cast.

Releasedatum 'The Veil' en waar te kijken

De sluier(Foto: MBC officiële Instagram)

MBC's 60th Anniversary Special Drama 'The Veil' gaat op 17 september om 22:00 uur in première. KST op MBC.

Het nieuwe drama 'The Veil' zal ook beschikbaar zijn voor online streaming in wavve.

ICYMI, kijk ' De sluier 'teaser hier:

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door MBC DRAMA official (@mbcdrama_now)

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: Hani van EXID verandert in aantrekkelijke uroloog in aankomend drama 'You Raise Me Up' met Yooo Si Yoon + deelt wat ze uitdagend vindt in haar nieuwe personage

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.