De enige echte Christina Aguilera komt naar 'Nashville'! In de geheel nieuwe aflevering van volgende week van het succesvolle ABC-muziekdrama, zal zingende superster en 'The Voice' Christina Aguilera een gastrol hebben als Jade St. John - en zelfs nieuwe originele muziek debuteren! Na het optreden van deze week door indie-sensatie Ron Pope, voert het team van 'Nashville' volgende week een extra schok van muzikale sterrenkracht uit. Wat kunnen we nog meer verwachten op 'Nobody Knows But Me' (S03E18)? Blijf lezen voor tonnen 'Nashville' seizoen 3 spoilers, inclusief een volledig gedetailleerde aflevering 18 synopsis!

Wat volgt er op ABC's 'Nashville'? Waarschuwing: spoilers in het verschiet!

Na 'This Just Ain't A Good Day For Leavin' vanavond, aflevering 17 van seizoen 3, zullen fans wanhopig wachten op de vervolgaflevering - en het wordt een extra geweldige show!ABC heeft zojuist een persbericht dat is een voorproefje van wat je kunt verwachten, wat bevestigt dat de met een Grammy Award bekroonde muzieksensatie Christina Aguilera een gastrol speelt als Jade St. John in ABC's 'Nashville'.

Wil je wat meer gedetailleerde spoilers? We hebben je gedekt!

Volgens het officiële ABC-persbericht in 'Nobody Knows But Me' (S03E18): 'Met de komst van zijn voormalige verloofde in Nashville, staat Jeff oog in oog met Jade St. John (gespeeld door Christina Aguilera). '

Maar wie is Christina Aguilera's personage Jade St. John precies? En wat voor drama gaat de popster teweeg brengen?

'Jeff, een krachtpatser in Nashville op tournee, wordt gedwongen zijn verleden opnieuw te bekijken en te werken met de vrouw die ooit een grote rol speelde in zowel zijn persoonlijke als professionele leven', legt de synopsis uit.

'Ondertussen blijft Deacon omgaan met zijn kankerdiagnose - een geheim dat zwaar weegt op zijn familie - vooral Maddie, die zelf worstelt met het nieuws', vervolgt de ABC-synopsis.

'Hoewel Juliette staat te popelen om weer aan het werk te gaan na de geboorte van haar dochter, vindt ze het al snel een uitdaging om het moederschap en een muziekcarrière te combineren, op zijn zachtst gezegd, terwijl Avery worstelt met zijn eigen verantwoordelijkheden en zijn Triple Exes-bandleden, in 'Nashville'. uitgezonden op WOENSDAG 15 APRIL (10:00-11:00 p.m., ET) op ABC Television Network', besluit het persbericht voor de komende aflevering.

Aflevering 18 van 'Nashville' seizoen 3 is geschreven door David Gould en Monica Macer en geregisseerd door Callie Khouri.

Naast de vaste gasten van de serie en Christina Aguilera, zijn er in 'Nobody Knows But Me' (S03E18) gastrollen voor 'Aubrey Peoples als Layla, Ed Amatrudo als Glenn Goodman, David Alford als Bucky Dawes, Keean Johnson als Colt Wheeler, Monica Plante als Natasha, Kyle Dean Massey als Kevin Bicks en Nick Jandl als Dr. Caleb Rand', aldus het ABC-persbericht.

Ben je enthousiast om Christina Aguilera in 'Nashville' te zien verschijnen?

Gelukkig heeft ABC fans een groot plezier gedaan en een vroege sneak preview vrijgegeven van het aanstaande optreden van de legendarische popster!

Bekijk de 'Nashville' Seizoen 3, Aflevering 18 preview video hieronder voor een voorproefje van wat komen gaat:

Waar kijk je nog meer naar uit in seizoen 2, aflevering 18? Je zult moeten afwachten!

Mis 'The Voice'-jurylid Christina Aguilera en de cast van 'Nashville' in 'Nobody Knows But Me' (S03E18) niet op woensdag 15 april om 22:00 uur op ABC!