Netflix's 'The Silent Sea' belicht de personages van Bae Doona en Gong Yoo terwijl ze transformeren in een elite ruimtebemanning in de langverwachte sci-fi-serie.

In de nieuwste teaser vrijgegeven door de streaminggigant, pronkt het duo met hun synergie terwijl ze de rol op zich nemen van astrobioloog Song Ji Ahn en ruimteteamleider Han Yoon Jae.

'The Silent Sea'-teaser richt zich op de synergie van Bae Doona en Gong Yoo als Elite Space Crew

De nieuwste stills waren de voorbereiding en het opstijgen van het ruimtevaartuig, met Song Ji Ahn en Han Yoon Jae aan het hoofd van het team.Voorafgaand aan de verwachte reis naar de ruimte, toonde Netflix Gong Yoo's imago als autoritaire leider die pronkte met zijn nektatoeage en zijn expressieve ogen.

Hij staat bij zijn collega's ook bekend als de jongste ruimtekapitein die met succes andere verkenningen heeft geleid.

De stille zee(Foto: Netflix Korea)

Aan de andere kant toont de teaser van 'The Silent Sea' de gretige uitdrukking van Song Ji Ahn, wat erop duidt dat ze vastbesloten is om met een succesvolle missie naar de aarde terug te keren.

De stille zee(Foto: Netflix Korea)

Interessant is dat een reeks teasers het duo pronkt met hun whitespace-pak terwijl ze zich opmaken om hun vliegtuig te lanceren.

Volgens het Instagram-onderschrift van Netflix begonnen de personages van Bae Doona en Gong Yoo op het verkeerde been, maar slaagden ze erin hun verschillen opzij te zetten voor het voortbestaan ​​van het team op de maan.

'Ji Ahn, een persoon die de waarheid wil vinden en Yoon Jae, die de missie moet voltooien. Twee mensen die als evenwijdige lijnen waren die elkaar niet kunnen ontmoeten, gaan samen naar de maan', luidt het bijschrift.

De stille zee(Foto: Netflix Korea) De stille zee(Foto: Netflix Korea) (Foto: Netflix Korea)

LEES VERDER: Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon en meer kleden zich aan terwijl Netflix de personageposters van 'The Silent Sea' onthult

Wat we moeten weten over 'The Silent Sea' van Netflix

Fans hebben gewacht op de release van het langverwachte team-up tussen twee A-listers samen met een selectie van getalenteerde acteurs.

Apathie van het duo, de cast van 'The Silent Sea' omvat Lee Joon als senior engineer Ryu Tae Seok en zal samenwerken met het hoofd van de beveiliging Gong Soo Hyuk, gespeeld door Lee Moo Saeng, en ruimtevaartuigpiloot Kim Sun gespeeld door Lee Gezongen Wook.

De bekroonde actrice Kim Sun Young voegt zich bij de crew als teamdokter Hong Ga Young.

(Foto: Netflix Korea)

De sci-fi-serie, die op 23 december exclusief op Netflix in première gaat, wordt geleid door Choi Hang Yong, die ook de film 'The Sea of ​​Tranquility' regisseerde en schreef.

Volgens de Zuid-Koreaanse A-lister Jung Woo Sung, die ook de uitvoerend producent is van Kdrama van Gong Yoo en Bae Doona, is 'The Silent Sea' gebaseerd op de film 'The Sea of ​​Tranquility'.

In een interview zei hij dat hij het als een achtdelige serie had gemaakt omdat hij zich wilde concentreren op de reis van de groep naar de ruimte.

Het toont het verhaal van de elite ruimtebemanning van het land en hun missie om monsters te halen uit de verlaten maanbasis.

VOOR HET GEVAL U MIST: 'Bad and Crazy', 'The Silent Sea', 'Snowdrop' en meer Kdrama's om in december 2021 te bekijken

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geca Wills heeft dit geschreven